SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yazık oldu Trabzon'um
3.11.2019

Trabzonspor kendi sahasında çok büyük ve üzüntü verici mağlubiyet aldı. Ligde şampiyonluk yolunda çok önemli bir üç puan kaybetti. Nedenlerine bakacak olursak:

 

1- Yapılan yeni takımı şampiyonluğa taşıyabilecek yetenekli ve yaratıcı tüm oyuncuların sakat olması. Ve müsabakada oynamayışı.

 

2- Şampiyonluğa oynayan bir takımın taraftarının gelip tribünleri doldurması gerekiyor. Takıma coşku vermesi gerekiyor. Hele de bu kadar sakat oyuncu varken, takıma daha çok destek vermesi gerekirken, müsabakaya ilgisiz kalmaları, tribünleri doldurmamaları takımın motivasyonunu düşürüyor. Taraftar takımın 12. Adamı olamadı.

 

3- Trabzonspor hakem hatalarından puan kaybetmeye devam ediyor. Fırat Aydunus Trabzonspor’un yüzde yüz bir penaltısını vermedi. Eğer penaltıyı verseydi bu maçın skoru böyle olmazdı. Hafta içi bütün spor yazarlarına Trabzonspor’un hangi mevkiye ihtiyacı var diye sorulduğunda, ben Trabzonspor’un transfer ihtiyacı yok, hakemler yanlış kararlarıyla Trabzonspor’un puan kaybetmesine neden olmasın, Trabzonspor bu kadroyla şampiyon olur dedim. Başkan ve yönetime bu konuda çok büyük görevler düştüğünü söyledim, nitekim haklı olduğum da ortaya çıktı.

 

4- Trabzonspor, Göztepe karşında iyi futbol oynadı. Oyun üstünlüğü Trabzon’daydı. Net pozisyonlar üretti, etkili ataklar yaptı. Maalesef bu kadar çok gol kaçırırsanız, mağlubiyet de kaçınılmaz olur.

 

5- Ne yazık ki sakat oyuncuların yerine oynayan oyuncular şu an ki görüntüleri, kapasiteleri ve performansları ile takımı şampiyonluğa oynatabilecek oyuncular değiller. Acil bir şekilde sakatların iyileşip sahaya dönmeleri gerekiyor. Bu kadro ile Trabzonspor puan kayıplarına devam edecek gibi gözükmektedir.

 

6- Geçen yılın en formda oyuncuları Nwakaeme gibi hem gol atan, gol attıran ve böyle kritik maçları çözen oyuncunun form durumunun kötü olması, takımı sonuca taşıyacak asistler yapamayışı, goller atamayışı takımın kazanamamasındaki en büyük nedenlerden bir tanesi olarak göze çarpmaktadır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap