SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ünal hocam başın sağ olsun
8.10.2018

Trabzonspor, son yıllarda deplasmanda oynadığı en iyi futbolunu sergiledi ve en kolay galibiyetini aldı. Nedenine bakacak olursak; 1- Takım tam bir takım ruhu ortaya koydu. Tam kapasiteyle oynadı. Tüm futbolcular taktikle, oyun disipliniyle oynayarak iyi bir performans koydu. Galibiyetteki en önemli etken buydu.

2- Yeni kurulan bir ekipte futbolcuların birbirini sevmesi, sayması, yardımlaşması, hocalarına karşı büyük bir güven duyması, ayrıca başkan ve yönetime güven duyması, bu birlik ve bütünlük Trabzonspor futbol ruhunu ortaya koyuyor. Başarı ve galibiyet de ancak böyle gelebiliyor.

3- Bloklar arasında kopma olmadan, rakibe boş alan bırakmadan oyunu 35 metre mesafede oynayan, bütün istatistiklerde rakipten katbekat üstün olan bir Trabzonspor vardı. Kısa sürede bu takımı bu seviyeye ulaştıran Ünal hocayı tebrik ediyorum.

4- Ünal hoca çok doğru bir şey yaptı. Rodallega ile Burak gibi bir sprinter santrforunuz varsa mutlaka hem içeride hem dışarıda çift santrfor ile oynamalısınız ki daima galibiyeti isteyen taraf siz olun. Şampiyonluğa oynayan bir takım mutlaka bu oyuncular varken çift santrfor oynamalı ve orta sahada rakibe boş alan bırakmadan çok hızlı, sert baskı, pres yaparak rakibin etkili ataklarına izin vermemeli, tüm oyunun kontrolünü elinde bulundurmalıdır.

5- Trabzonspor’u şampiyonluğa taşıyacak bir takımın iskelet kadrosu oluşmakta. Tüm taraftar ve Trabzonsporseverler bu başkana, yönetime ve hocaya saygı duyup sabırlı bir şekilde zaman tanımalı. Trabzonspor ekonomik yönden çok zorlu bir süreçten geçiyor. Trabzonspor futbol ruhunu, kültürünü ve felsefesini bilen başkan, yönetim ve hoca var. VAR sistemi ile birlikte güzel günler ve güzel galibiyetler, şampiyonluklar yakında. Biraz iyi niyetli olmak lazım ve altyapıdan gelen oyuncularla takımı ileriki yıllarda gençleştirmek lazım.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap