SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ünal hoca ve yıldızları
6.04.2019

Trabzonspor Avrupa kupalarına katılma hedefinde çok önemli bir galibiyet aldı. Oynadığı başarılı ve güzel futbolla sadece Trabzonspor değil bütün Türkiye’deki futbolseverlerin beğenisini ve hayranlığını kazandıran bir maç oynadı. Rakibini eze eze galip geldi.

Trabzonspor’da en önemli artılardan bir tanesi pas trafiği. Takım müthiş pas yapıyor. Çok çabuk öne doğru garanti oynayarak, kontrataklar yapabiliyor. Trabzonspor kanatları çok iyi kullanıyor. Özellikle sol tarafta Nwakaeme adeta rakibin sağ tarafını felç ediyor ve Trabzonspor’un ofansına çok büyük katkılar sağlıyor. Merkezde yapılan akınlarda başta Yusuf olmak üzere Yusuf ve Sosa ile çok etkili ataklar başlatıyor.

Bu müsabakada hangi futbolcunun sahanın yıldızı olduğunu söyleyecek olursak bana hepsi sahada yıldızdı. Abdülkadir Parmak’ın enerjisine, takıma kazandırdığı dinamizme ve attığı isabetli paslara hayran olmamak mümkün değil. Yusuf, Sosa, Nwakaeme, Hüseyin, kaleci Uğurcan ve oyuna sonradan giren Abdülkadir Ömür ve hepsi bir milli takımın yıldız oyuncusu gibi oynadı. Bu futbolcuların hepsinin A Milli takıma gideceğinden yüzde yüz eminim.

Trabzonspor’un yabancı oyuncuları da artık Trabzonspor kültürünü, kimliğini ve felsefesini benimsemişler. Aynı Lemi, Hami, Ünal ve Orhan gibi oynuyorlar. Bu kadro korunup kollanırsa 3 yabancı oyuncu takviyesi ile 2 yıl sonra 5 yıl üst üste şampiyonluklar gelir. Alttan gelecek U17 milli oyuncu Muhammet ve Taha ile 1461 Trabzon’dan gelecek olan Burak’ı düşünürsek, Trabzonspor’un 2020 ile 2030 arasında Türk futbolunu ve milli takımımızı kurtaracağı kesindir. Bunu Ünal hoca ile birlikte başaracaklarını düşünüyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap