SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor'un rakibi hakemler
13.05.2020

 
Koronavirüs nedeni ile ligler yaklaşık 2 aydır oynanmıyor. Şu anda 12 haziranda başlanacağı konuşuluyor. Eğer 12 haziranda başlayamazsa 25 haziranda başlar. Sonuçta bu TFF bu maçları oynatmayı kafasına koymuş. Yayıncı kuruluş da böyle istiyor. Eğer oynanırsa Trabzonspor elinde bulundurduğu avantajını korur ve şampiyonluğa ulaşır. Ancak karşısındaki en önemli rakibi hakemler. Onların yüzünden şimdiye kadar en az 7-8 puan uçtu gitti…

Ligler oynanacağı zaman Trabzonspor’un en büyük rakibi karşı takımlar değil hakemler olacaktır. Bu sezon şöyle geriye döndüğümüzde baktığımızda çok puanımızı çaldı hakemler. Örneğin son 2 maçta Gaziantep müsabakasında verilmeyen gol, Başakşehir maçında verilmeyen penaltı. 2 puan burada gitti. Şuanda o 4 puan bizde olsaydı almış başımızı gitmiştik ve belki de tescil olmuştu ligler.

Galatasaray ve Beşiktaş ekonomik olarak batmışlar. Eğer Trabzonspor bu sezon şampiyon olursa 5 yıl üst üste şampiyon olur diye Galatasaray ve Beşiktaş kıvranıyor. Zorlanıyorlar. 

Trabzonspor’un yapacağı şey sezon başından beri hakemleri tutmak olmalıydı. Bu yıl Trabzonspor’un 18 puanını çaldılar. Sezon başından beri sürekli yazı yazdım ve konuştum. Hakemler Trabzonspor’un haklarını çaldılar.

Bunun nedeni de beın sports kaçmaya çalışıyor. Zarar ettiği için. Bizimkiler de sen gitme diye ligi ayara sokuyorlar. Bu nedenle ligler başladığında Trabzonspor yönetiminin hakemleri tutması lazım. Hakemlerin he izinin takip edilmesi gerekir.

Trabzonspor yönetimine bir sitem ve bir de uyarıda bulunmak istiyorum. Gölcükspor’da İsmail Yüksek diye bir oyuncu vardı. Bunu Trabzonspor’a önerdik. Trabzonspor yönetimi görüştü anlaştı. Ama sonradan işi ağırdan alınca iş duyuldu. Fenerbahçe devreye girip oyuncuyu transfer etti.

Trabzonspor yönetimi ağır davranmasa belki de oyuncu Trabzonspor’a gelecekti. İsmail’i Trabzonspor kaçırdı. Bundan sonra başka yetenekli İsmailler kaçmaması için yönetimin elini biraz daha hızlı ve sağlam tutması gerekir.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap