SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor hakemi de yendi
23.02.2019

Trabzonspor’un, mağlup olduğu maçlarda bile ben çok iyi futbol oynadığını ve mağlubiyeti hak etmediğini söyledim. Özellikle Alanyaspor maçında hak etmediği yenilgi aldı. Galatasaray ve Başakşehir maçlarında hakemlere kurban giden Trabzonspor, Göztepe maçında da hakem vasıtasıyla kurban edilmeye çalışıldı. Ama Ünal hoca ve ekibi müsabakaya o kadar iyi hazırlandı ki hem Göztepe’yi hem de hakem Mustafa Öğretmenoğlu’nu yendiler. Teknik anlamda analiz yaptığımız zaman, Trabzonspor, Ünal hocanın verdiği doğru taktikle ve doğru sistemle oynadı. Rakibin yaptığı etkili akınlardan sonra topa sahip olan Trabzonspor çok hızlı tek toplarla öne doğru oynayarak mükemmel hızlı hücumlarla kontrataklar yaptı. Çok net pozisyonlar üretti ve mükemmel de goller buldu. Bütün atakların başlangıcında Yusuf vardı. Yusuf oynadığı futbolla takımının adeta lideri ve tüm oyunu yönlendiren oyuncusu oldu. Abdülkadir Parmak dün akşam sahanın en iyilerinden biriydi.

Ve takım halinde Trabzonspor çok iyi futbol oynadı. Ama defansın yıldızının da Hüseyin Türkmen olduğunu unutmamak gerekir. Trabzonspor’un altyapıdan gelen oyuncuları önümüzdeki yıllarda Ünal hoca ile birlikte sadece Trabzonspor’u şampiyon yapmakla kalmayıp milli takımın da iskelet kadrosunu oluşturacağını görmekteyiz. Trabzonspor’un yabancıları Rodallega, Ekuban ve Nwakaeme çok karakterli ve Trabzonspor’un kültürünü benimsemiş, tam kapasitelerini ortaya koyan özel yabancı oyunculardan birkaç tanesi. Böyle olunca da Trabzonspor’un felsefesini ve ruhunu tüm benliğiyle karakterini yerleştirmiş bir futbol takımı ortaya çıkıyor. Maalesef bu yıl bizi hakemler paramparça etti. Ama önümüzdeki yıllar Trabzonspor taraftarı şundan emin olsun ki, biz geçmiş yıllarda hakemleri de yendiğimiz gibi hem rakipleri hem de hakemleri yenip şampiyon olacağız.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap