SON DAKİKA
SON DAKİKA


Tebrikler Trabzonsporum
11.02.2019

Trabzonspor Galatasaray karşısında mükemmel bir futbol ortaya koymuştur, bütün sporcular tek tek tebrik edilmeyi hak etmişlerdir.

Ünal hoca, elindeki en iyi kadroyu sahaya sürmüştür ve taktik ve sistem olarak da Galatasaray karşısında ciddi önlemler almıştır. Sadece merkezde kendi alanına çekildiği zaman orta saha oyuncularımız rakip orta saha oyuncularına çok baskı ve pres yapmamıştır. Çok pas yapmalarına müsaade etmiştir. Bu da Galatasaray’ın merkezden pozisyonlar bulmasını ve goller bulmasını sağlamıştır. Bunun haricinde tamamıyla hakemi konuşmamız lazım.

Özellikle 2010-2011 sezonunda Trabzonspor’un şampiyonluğunu çalan Bülent Yıldırım bugün yine VAR hakemi olarak Trabzonspor’un Galatasaray karşısında haksız mağlubiyetinin baş mimarı olmuştur. Eğer haksız penaltı verilmeseydi, ilk yarı Diagne oyundan atılmış olsaydı, eğer bizim penaltımız verilseydi müsabakayı Trabzonspor kazanırdı.

Maalesef hakem müsabakayı katletti. Kokartı elinden alınmalı, hemen bir alt lige düşürülmeli. Trabzon spor kimliğini, kültürünü, felsefesini ve ruhunu taşıyan bir kadro oluştu. Altyapıdan gelen 6 mükemmel oyuncu ama ileri uçta diğer 5 yabancı da sanki Trabzonspor’un altyapısından çıkmış gibi çok karakterli oyuncularla mücadele etti Trabzonspor.

Benim oynadığım dönemlerde yıllardır hakemler nedeniyle şampiyonluklarımız çalınmıştı. VAR sistemi geldi, çok umutlanmıştık. Maalesef görüyoruz ki Türk futbolundaki kaşar hakemler, Bülent Yıldırım gibi, Fırsat Aydınus gibi isimler bırakmadıkları sürece Trabzonspor daha çok sıkıntı yaşar.

Ey Türkiye Futbol Federasyonu, ülke futboluna bu kadar çok katkı sağlayan bu büyük kulüpten ne istiyorsun? 17 yaşındaki oyuncunun hakkını yerken vicdanınız sızlamıyor mu?

YAZIKLAR OLSUN!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap