SON DAKİKA
SON DAKİKA


Tebrikler Arda’ya
6.02.2019

Trabzonspor müsabakaya konsantrasyon eksikliği ile başladı. Rakibi çok küçümsedi. İlk yarı boyunca yüzde 30 kapasitesi ile oynadı. Özellikle iki kanadı da kullanamadı. Merkezden yapılan akınlarda da sonuç üretilemedi. Buna bir de motivasyon eksikliği eklenince Trabzonspor için ilk yarı, çok olumsuz bir futbolla geçti. Trabzonspor topa sahip olsa bile, oyunun hakimi olsa bile net bir pozisyon üretemeden ilk yarıyı tamamladı. İkinci yarı oyuna çok daha tempolu başlayan ve daha iyi konsantre olan, müsabakayı kazanmak isteyen bir Trabzonspor vardı.

Daha çok merkezden akınlarda Ekuban, Yusuf ve Abdülkadir Ömür ile birlikte pozisyonlar bulmaya çalıştı. Fakat rakip Ümraniyespor merkezi çok iyi kapatmıştı ve alan adam markajında çok iyi ters kademe yapan ve direnç gösteren Ümraniyespor vardı. Trabzonspor çok akın yapsa bile net pozisyonlar üretemedi. Kapanan Ümraniye defansına kanatlardan yapacağınız etkili akınlarla ve duran toplarla veya uzaktan şutlarla ancak gol bulabilirsiniz. Trabzonspor bunları da başaramayınca müsabakada gol atma başarısı gösteremedi. Hatta net pozisyon da ürettiğini söyleyemeyiz. Burada kutlanması gereken genç kaleci Arda. Büyük bir performans ortaya koydu. Çok başarılı bir maç çıkardı. Gelecekte Trabzonspor’da Uğurcan’dan sonra çok iyi bir kaleci daha yetiştiğini görmekteyiz. Trabzonspor’un bu kalecilerle birlikte 10 yıl kaleciye ihtiyacı olmaz. Abdülkadir Ömür’ün de kaleye daha yakın olması gerekir. Biraz daha hücumsal oynaması lazım.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap