SON DAKİKA
SON DAKİKA


Şampiyonluklar gelecek
17.12.2018

Trabzonspor, Beşiktaş deplasmanında ortaya mükemmel bir performans koydu. Bulduğu gol pozisyonlarını değerlendirmiş olsaydı müsabakayı çok farklı bir şekilde kazanmış olurdu. Trabzonspor’da taktik disiplini mükemmeldi. Mevki disiplini mükemmeldi. Oyunu 35 metre mesafede oynadılar. Rakibi ikinci bölgede karşıladılar. Sahip oldukları toplarla Yusuf’la, Abdükadir’le, Sosa’yla çok etkili ataklar yaptılar. Çok etkili net pozisyonlar buldular. Son vuruşlardaki (altın vuruşlardaki) başarı oranı düşük olunca farklı galibiyetten müsabaka beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor bütün akınlarını daha çok merkezden yaptı. Bütün akınları başlatan Abdülkadir ve Yusuf ortaya mükemmel bir performans koydular.

Onazi defansif orta saha olarak sezonun en iyi futbolunu oynadı. İki stoper Hüseyin ve Toure mükemmel oynadılar. Bir de bunlara kaleci Uğurcan’ın mükemmel performansı eklenince Trabzonspor, sahadan galibiyeti kaçıran taraf oldu. İleriki yıllarda Trabzonspor’u şampiyon yapacak, Trabzon kültürünü, felsefesini ve ruhunu bilen bir genç jenerasyon gelmektedir. Halil Umut Meler mükemmel bir hakemlik yaptı. Kendisini kutluyorum. Eğer VAR sistemi benim oynadığım dönemde olsaydı bugün Trabzonspor’un en az 5 tane daha şampiyonluğu vardı. VAR sisteminin olmayışı, yanlış hakem kararları yıllarca bizim şampiyonluğumuzu alırken, birçok Anadolu takımının da göz göre göre katledilmesine neden oluyordu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap