SON DAKİKA
SON DAKİKA


Roma ders verdi
27.08.2021

Trabzonspor, oyunun genelinde topa sahip oldu ama Roma çok iyi takım savunması yapıyor. Bloklar arasında kopma olmadan Bordo-Mavililer ceza sahası içerisine girecek alan bulamıyor. Top Trabzonspor’a geçtiği anda Roma takım halinde çok çabuk geriye dönüyor. Roma, Trabzonspor’un çok hızlı hücum yapmasına müsaade etmedi. Trabzonspor’un kontra atak yapması imkansız hale geliyor. Bordo-Mavili oyuncuların orta sahada daha kalabalık olmalı rakibe daha yakın oynamalı. Trabzonspor rakip ceza sahasına kadar çok iyi fakat o bölgede verkaç ve uzaktan şutlarla goller bulmalıydı.

Rakip o kadar iyi savunma yaptı ki Trabzonspor’a bu pozisyonları vermedi. Oyun olarak iyi ama net pozisyon bulamayan Trabzonspor, gol atma şansı artık duran toplara kalmıştı. İlk golden önce Siopis neden o kadar geri geliyor. Orta sahada adam bomboş rakibe baskı yerine geri çekiliyor. Trabzonspor’lu oyuncular birbirini uyarmıyor arkadan gören öndeki uyarsa bu hatalar olmaz. Mutlaka sporcular saha içerisinde konuşmalı birbirini uyarmalı. Roma oynadığı futbolla herkese takım oyunun nasıl oynanması gerektiğini gösterdi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap