SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rize’nin zaferi
1.10.2018

Rizespor, uzun bir aradan sonra tüm Rizelilerin gönül bağı olduğu Fenerbahçe’ye acımadı. Futbol böyle bir şey. Futbolda duygusallık yok. Bütün müsabakalara bir şehrin takımı önce şehrine ve takımına tutar ve onun galip gelmesini ister. Dün Rizespor ve taraftarı bunu ortaya koymuştur ve uzun yıllardır ilk defa Rize halkına böyle bir galibiyet hediye etmiştir.

Rize’nin küme kalması Bölgemiz ve Karadeniz Futbolu için çok önemlidir. Galibiyetten dolayı Rizespor’u kutlarız. Bu müsakada Okan Buruk hocanın gelmesiyle yaratmış olduğu sinerji ve mücadele gücü tam kapasiyetle sahaya yansımıştır. Daha çok kazanmak isteyen inanmış bir takım olan Rizespor maçı kazanmıştır. Topa sahip olan etkili hücum yapan son yılların en büyük taktiği olan kontra atak sistemini başarıyla yapan bir Rizespor gördük.

Temennimiz Rizespor’un kümede kalmasıdır. Fenerbahçe yeni kurulan bir takım hocası ve futbolcuları yeni inişli çıkışlı ortaya performans koyması gayet doğal. Henüz iskelet kadrosunu oluşturamayan Fenerbahçe bu yıl ligde hedefi şampiyonluk değil Avrupa Kupası ve ilerki yıllarda şampiyonluğa oynayacak bir iskele kadro oluştururlarsa büyük bir başarı olur. Hoca değişiminin Fenerbahçe’ye bir katkı sağlayacağını düşünmüyorum. Taraftarlarının sabırlı olması lazım

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap