SON DAKİKA
SON DAKİKA


Önemli olan 3 puandı
2.02.2020

Trabzonspor, kendi sahasında taraftarının büyük desteği ile müsabakadan galip ayrılmayı başardı. Oyunda ki üstünlük Fenerbahçe’de olsa bile önemli olan 3 puanı kazanmaktı. Müsabakayı kazandığı için Trabzonspor’u tebrik ederek kutlamak gerekiyor. Müsabakaya bakacak olursak

1-    Trabzonspor, sahaya çok ofansif bir kadro ile çıktı. Ve 1-0 yenik düşmesine rağmen bulmuş olduğu gollerle sonucu belirledi. Oyunda Fenerbahçe çok daha üstün ve Fenerbahçe’nin orta sahası daha başarılıydı. Gustavo, Ozan ve Kruse Fenerbahçe orta sahası çok daha hızlı ve tempolu, ataklar yapıp merkezden Trabzonspor’un kalesini çok zorlarken bunları durduramayan ve dengeleme ağır ve temposuz oyunu ile verimsiz olan Trabzonspor orta sahasında Mikel, Ndiaye ve gününde olmayan Sosa vardı.

2-    Hüseyin Hoca, takım 2-1 öne geçtikten sonra oyuncu değişikliğinde Yusuf Sarı’yı çıkartıp Guilherme’yi almak yerine Abdulkadir Parmak’ı koysaydı oyunu dengelemiş olurdu ve orta sahayı rakibe kaptırmayan bir Trabzonspor görmüş olurduk.

3-    Trabzonspor, gerçek anlamda Trabzonspor futbol ruhunu sahaya yansıtamamakta, mücadele gücü ile savaşarak bütün ikili mücadelelerde topa sahip olarak, topu rakibe vermeyerek hırsı ile ortaya çıkaracağı, o Karadeniz futbol ruhunu mutlaka ortaya çıkartması gerekiyor. Yoksa bu tür müsabakaları ve derbileri kazanmak istiyorsa, bu sinerji ile rakiplerini ezmeli.

4-    Hakemin yanlış kararlarına rağmen bütün takdir haklarını Fenerbahçe’den yana kullanmasına rağmen Trabzonspor sahadan galibiyet ile ayrılmıştır.

5-    Sezon başından beri söylüyorum, bu takım şampiyon olur, Türkiye Ligi’nde ki en yaratıcı, en yetenekli oyuncular Trabzonspor’da sadece yapacağımız tek şey rakibin yapmış olduğu hızlı kontra atakları ve merkezi atakları defansın önünde ki defansif orta sahaları biraz daha güçlendirmek ve hakemlerin Trabzonspor’un hakkını yememesi, puanlarını haksız yere gasp etmesini engellemek. Başkan, yönetim, taraftar, hoca, futbolcular ve tüm camia kenetlendi. Şampiyonluk geliyor. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmalı, bütün güçler, bütün dinamiklerin ortaya koyacağı büyük performans ile ligin sonu Şampiyonluk.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap