SON DAKİKA
SON DAKİKA


O Ruh Geri Döndü
2.12.2018

Trabzonspor, Ünal Hoca’nın rakiplerini çok iyi analiz etmesiyle beraber uygulamış olduğu taktik ve sistemle doğru ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir. Trabzonspor adına kazanılan nedir?

1)Ünal Hoca gibi Şenol Hoca’nın seviyesine gelebilecek kendi bağrından kopmuş, Trabzonspor’un kültürüne felsefesini ve ruhunu bilen bir teknik adamın kazanılması.

2) Ünal Hoca’nın Sadi Hoca’nın yetiştirmiş olduğu Trabzon doğumlu 4 tane 20 yaşında genci Trabzonspor formasını vererek Trabzonspor’un gelecekte uzun yıllar şampiyon olacak kadrosunun iskeletini oluşturması, Trabzonspor için büyük bir kazanım.

3) Trabzonspor her zaman Şenol Güneş’in felsefesi olan daima çok pas yaparak, topa sahip olarak oyunun kontrolünü elinde bulundurarak hep hücumu düşünme anlayışı, Şenol Hoca’dan yardımcısı Ünal Hoca ile beraber aynı şekilde Trabzonspor’da devam etmektedir. Bu da Trabzonspor taraftarına göze hoş gelen futbol izletmektedir.

4) Trabzonspor’da Sosa şu an liderlik yapmakta, oyun kontrolünü kontrol etmekte, oyunu yönlendirmekte, Pereira tecrübesiyle buna destek vermekte fakat bir an önce Yusuf’la Abdulkadir Fenerbahçe maçında oynadığı gibi ofansif olarak sonuca katkı yapacak skoru değiştirecek şekilde oynamalı ve her iki futbolcu da hiç top kaybetmemeli.

5) Kaleci Uğurcan ve Hüseyin Türkmen altyapıdan gelen çok önemli değerler. Eğer altyapıdan 2-3 tane daha Trabzonlu futbolcu A takıma kazandırabilirsek, Trabzonspor 2 yıl sonra 5 yıl üst üste şampiyon olur.

Sonuç olarak Trabzonspor, deplasmanda çok iyi futbol oynayarak mükemmel bir galibiyet aldı. Bu da Trabzonspor’un hala ligde şampiyonluk ve Avrupakupalarındaki hedeflerinden uzaklaşmadığını gösteriyor. Gelecek adına en büyük destekçimiz; Trabzonlu olup da Trabzonspor’da oynayan yıldız oyuncularımız, ayrıca Ünal Hocamız, Başkan ve yönetimimiz, Trabzonspor’un asla vazgeçmeyen futbolcu kültürü, felsefesi ve ruhu. Devamı olarak şunu söylemek istiyorum: VAR sistemi olduğu sürece Türk futboluna daha iyi bir adalet geldi. Trabzonspor’un şampiyon olma şansı çok yükselmiştir. Yıllarca Trabzonspor’un şampiyonluklarını hakemlerle alan zihniyetin karşısında artık VAR sistemi, Trabzonspor’un 12. oyuncusu olarak gelmektedir

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap