SON DAKİKA
SON DAKİKA


İyi futbol iyi sonuç
3.02.2019

Trabzonspor, Ankaragücü karşısında çok iyi futbol ortaya koyarak önemli bir 3 puan aldı. Müsabaka boyunca Trabzonspor daha çok topa sahip oldu, daha çok oyunu kontrol etti. Akınları merkezden yaptı. Kanattan akın yapamadı. Etkili ver kaçları ve pas alış verişleri ile Ekuban ve Rodallega pozisyonlar buldu. Ama bunların birçoğunu değerlendiremediler. Buna rağmen Trabzonspor kazanmasını bildi. Burada önemli olan Teknik Direktör Ünal Karaman. Hem rakibi çok iyi analiz etmiş. Bakıldığında bu nedenle rakip çok fazla pozisyon bulamadı. Takımı da iyi hazırlamış. Bordo-Mavililer yüzde yüz performans ile sahada mücadele etti. Kaleci Uğurcan, Hüseyin ve Abdülkadir Parmak’ı dünkü maçta çok beğendim.

Abdülkadir Ömür ise düşük bir performans ortaya koyuyor. Ekuban ise her geçen gün daha çok gelişiyor. Ama beceri antrenmanları yapmalı. Bireysel olarak gol vuruşları çalışmalı. Rakip Ankaragücü hakkında ise çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Çok zayıf bir ekip. Bu sezon küme düşecek takımlar arasında yer almasına kesin gözü ile bakılıyor. TFF’nin Trabzonspor’a vermiş olduğu taraftar cezası dün tribünlere yansıdı. TFF bu konuda haksızlık yapmıştır. Sahada futbolcuların performansı tribündeki taraftara bağlıdır. Taraftar olmayınca sahada da futbol olmaz. Maçın hakemi çok iyi maç yönetti. Gördüğünü çaldı. Bu sezon ilk kez Trabzonspor maçında bir hakemi iyi buldum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap