SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hüseyin Hoca ve öğrencilerini kutluyoruz
13.06.2020

Zorlu Göztepe maçında görüldü ki Trabzonspor lige en hazır takım. Şampiyonluğun en büyük adayı, bir takım engeller olmazsa şampiyon da olacaktır. Nedenlerine bakacak olursak;

1) Trabzonspor çok genç, çok dinamik ve şampiyonluğa aç bir takım. Oyun ve taktik disiplin olarak bu yükü kaldıracak güçte. Trabzonspor, hem bireysel performans hem takım performansı olarak rakibinin karşısında çok daha üstündü ve galibiyeti de hak etti.

2) Hüseyin Hoca pandemi sürecinde takımı çok iyi hazırladı. Taktik ve oyun disiplini mükemmeldi. Bireysel performans takım performansıyla bütünleşti. Ve ortaya gerçek bir şampiyon takım çıktı.

3) Bundan önceki son iki maçta hakemler Trabzonspor’un 4 puanını çalıp şampiyonlukta bir çelme takmaya çalıştılar ama bu müsabakada gördük ki Trabzonspor, hem hakemleri hem rakibi yeniyor. Ve bu psikolojiyle sahaya çıkıyor ve başarıyor.

4) Tekrar söylüyoruz. Trabzonspor’un başkanına ve yönetimine … Ne yapın ne edin hakemleri tutun. Hakemler yüzünden puan kaybetmesin, bu takım şampiyon olur. Millet Trabzonspor’u siyaset koruyor diye yaygara yapmasın. Trabzonspor’un koruyan hiçbir siyaset yok. Gördüğünüz gibi Trabzonspor hem rakibi hem hakemleri yenmek zorunda kalıyor. Bu futbolcuların hepsini takdir edip kutlamak, baş tacı etmek lazım.

5) Zorbay Küçük gibi babası Galatasaray altyapısında çalışan, Fatih Terim’in emri altında olan bir hocanın çocuğunu bu maça atamak Trabzonspor’un seven siyasetçilerin ve yönetiminin bu ülkede ya ne kadar güçsüz olduğunu ya da ne kadar güçlü görünüp güçsüz olduklarını göstermektedir.

6) Futbolcular bir sanatçı gibidir. Tribünlerde taraftar olmayınca motivasyonları düşer. Zihinsel olarak iyi hazırlanamazlar. Tam kapasitelerini ortaya koyamazlar. Tempoları düşer. Nasıl tiyatrocular sahneye çıkıp karşılarında izleyici bulmak isterlerse futbolcular da taraftarları görmek ister, taraftar olmazsa gerçek sanatlarını ve performanslarını ortaya koyamazlar. Ve büyük bir performans düşüklüğü olur, maalesef bunları da görmekteyiz.

Sonuç olarak Hüseyin hoca takımı çok iyi motive etti ve hazırladı. Pandemi sürecinde sporcuların gevşemesine müsaade etmedi, sıkı bir antrenman programıyla çok güç kaybetmeden takımı hazır hale getirmesi Trabzonspor için büyük bir avantaj oldu. Ne olursunuz, lütfen hakemlerden rica ediyoruz. Kim hak ediyorsa onun yanında olun.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap