SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hoşgeldin Hüseyin
17.01.2020

Trabzonspor’da ilk yarıyı bitirmiş olduğu performans düzeyi aynen devam ediyor. İdeal kadro ile sahaya çıktı. Oyuncu kadrosu kalitesi açısından, Türkiye’nin en iyi kadrosu, bu takım şampiyon olacaktır. Trabzonspor’un tüm dinamikleri ikinci yarı için el ele vermek zorundadır. Ünal Hoca’nın haksız yere görevine son verilmesine üzüldük. Bu hatalı ve yanlıştır.

 

Fakat...

 

Yeni teknik direktörümüz Hüseyin, benim gibi altyapıdan yetişen, uzun yıllar takıma hizmet eden, takımın kaplanlığını yapan ve bir Trabzonsporlu futbolcu olarak, Milli Takımlarda uzun yıllar oynayarak Trabzonspor’u temsil eden ve 7-8 yıldır da birçok hoca ile çalışıp, yardımcı hocalık yapan bir kardeşimiz. Artık Trabzonspor’da teknik director olmuştur. Ve bizlere ve tüm camiaya düşen görev Hüseyin Çimşir’e başarılı olması yolunda tüm desteğimizi vermemizdir. Müsabakada bütün oyunun üstünlüğü Trabzonspor’daydı, sahada sol kanatlardan mükemmel kanat akınları yaptı. Merkezden Sosa ve Abdulkadir Parmak ile etkili hücumlar yaptı. Bir kupa maçı olmasına rağmen, tüm futbolcular tam kapasite ortaya koyarak oynadılar. İkinci yarı için ve şampiyonluk yolunda çok olumlu mesajlar verdiler. Bu takım şampiyon olur, her maç tüm taraftar tribünleri doldurmalı ve takıma destek vermelidirler.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap