SON DAKİKA
SON DAKİKA


Her maça 3 puan bekliyoruz
26.08.2019

TRABZONSPOR müsabakaya 4-4-2 sistemi ile çıktı. Teknik Direktör Ünal Karaman rakip topa sahip olunca forvet olan Ekuban’ı orta sahaya çekip, orta sahayı beşleyip rakibi böyle karşılamaya çalıştı. Ekuban çok geri gelmeyince rakip orta sahayı iyi kullandı. 15 ve 45 arası Trabzonspor’dan daha fazla topa sahip olsa bile etkili akınlar yapamadığı gibi pozisyon da bulamadı. Bu süre zarfında Trabzonspor’da Sörloth ve Nwakaeme hiç oyunda yoktu. Abdülkadir Ömür de sağ ön çizgide kalınca ne kadar çok sağdan etkili akınlar yaparsa yapsın çok pozisyon üretemedi. Müsabakanın ilk yarısında bunları gördük. Yani ne kanatlar çalıştı ne de merkezden akınlar yapabildik. 

İkinci yarıda golün gelmesi ile beraber Trabzonspor, adeta coştu. Sahada yıldız olarak sayabileceğim mükemmel oynayan en az 6 oyuncu vardı. Abdülkadir Ömür, Abdülkadir Parmak, Pereira, Sosa, Uğurcan, Hüseyin Türkmen maçın yıldızları oldu. Diğer oyuncular görevlerini yapmaya çalıştı. Sörloth son yarım saat çok erken yoruldu ve belli ki bu maç temposunu kaldıramayacak. Ekuban için sadece iyi diyebiliriz. Nwakaeme eski formundan uzak. Daha etkili olması lazım. daha çok asist ve daha çok takımı adına skor üretmesi lazım. Bir an önce geçen sezonki performansını yakalaması gerekiyor. Trabzonspor’un buna çok ihtiyacı var. Abdülkadir Ömür gerçek bir yıldız. Fakat çok geriye yardım ediyor. Çok rakipten top kapıyor. Bütün enerjisini defansif yönde harcıyor. Halbu ki attığı goldeki gibi daha çok ceza sahasına girmeli, o bölgede verkaçlar yapmalı, şut atmalı, takımı adına hem asistler hem de goller atmalı. Onun kapacağı toplar için de Ünal hoca orta sahaya (Lemi gibi bir hamal) futbolcu bulmalı. 

Hakem Koray Gençerler kötü bir hakem. Kötü bir hakeme rağmen kazandığımız için mutluyuz. Ayrıca Sergen hoca çok disiplinli ve çok iyi bir takım yaratmış. Kendisini kutluyoruz. Şelaleli (Chaaleli) hademeli (Hadebe) Malatya’yı yendiğimiz için de mutluyuz. Hadebe de çok iyi bir futbolcu olarak göze çarptı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap