SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hakemleri tutun yeter
3.10.2020
Bu hoca çok yetersiz. Ne doğru kadro çıkarıyor ne de oyuncu değişiklerini doğru yapıyor. Takım 1-0 galip, dakika 70, tüm forvetlerini kullanmışsın. 70’ten sonra oyun
1-1 olsa ofansif olarak hamle yapacak oyuncun yok. Hocanın ne kadar acemi olduğu ortada.
2) Nwakaeme ile Ekuban aynı anda oyundan alınmaz. Aynı ayda iki forvet de sokulmaz. Sahanın en iyisi Ekuban’ı dışarı almak son derece yanlıştı.
3) Afobe maçın başından beri sahada yok. Afobe’yi dışarı alıp Ekuban’ı santrfora koymak zor mu? Kontrolsüz saldıran Gaziantepspor’a karşı Ekuban’ı ileri atıp kontratak oynamayı düşünemiyorsan, kusura bakma hoca değil, aceminin de acemisisin.
4) Artık Pereira yardımcı hoca gibi kulübede olmalı. Belki Trabzonspor ondan ileride hoca olarak faydalanabilir. Çok çabuk, hızlı, geçen hafta sahanın en iyisi olan genç yetenek Serkan Asan varken Pereira’yı oynatmak adeta Trabzonspor’a ihanettir.
5) Abdülkadir Ömür, mutlaka merkezde olmalı. 10 numarada serbest oynamalı. Bu kadar çok yetenekli bir futbolcuyu daha öne atıp bitirmemelisiniz. Ayrıca mutlaka Abdülkadir Ömür sahaya kaptan olarak çıkmalı, takımın lider oyuncusu olmalı. 
6) Geçen yıl Erce’nin yediği hatalı golleri düşünürsek Arda gibi kaleciyi oynatmamakla büyük bir haksızlık etmiş oluruz. Mutlaka Arda ve Serkan takımda oynamalı.
Son) Maalesef yönetim ve başkan geçen yıl şampiyonluğun gittiği maçı unuttular galiba. Trabzon’daki Başakşehir maçında iki elle aşağı indirilen Nwakaeme’nin yüzde yüz penaltısını görmeyen Fırat Aydınus, Gaziantep’te VAR’a gidip penaltıyı veriyor. Yıllardır Trabzonspor’un şampiyonluğunu engelleyen hücum oyuncuların başında hakem Fırat Aydınus geliyor. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap