SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hak ettik, Galibiyeti Aldık
24.11.2019

Trabzonspor zorlu Ankaragücü deplasmanından çok önemli 6 oyuncusunun sakat olmasına rağmen ortaya koymuş olduğu mükemmel performansla galibiyeti hak etti. Daha çok topa sahip olan, pas yapan, oyunun yönünü çabuk değişen ve mükemmel kontra ataklar yapan Trabzonspor vardı. Ve net pozisyonlar buldu. Attığı 3 golle de galibiyeti hak etti ve şampiyonlukta varım, geliyorum mesajını verdi. Bana göre de bu takım şampiyon olur. Takımda neler çok iyi yapıldı bakacak olursak.

1-    Tebrikler Ünal Hoca’ya. Mükemmel bir takım ruhu yarattı, taktik ve oyun disiplini mükemmeldi.  Rakipleri iyi analiz edip, ona göre takım savunması önlemleri aldı. Ve takımın gol yememesini sağladı. Ayrıca yedek oyuncularda, asıl oyuncular gibi kuvvet ve kondisyonu ve maç temposu çok iyiydi. Ünal Hoca 11 futbolcu değil en az 20 futbolcuyu hazır tutarak. Galibiyette büyük pay sahibiydi.

2-    Takımda Shörloth, Yusuf Sarı, Nwakaeme tam kapasite ortaya koyarak bireysel performanslarını, takım performansı ile birleştirerek Kolektif oyun anlayışını da benimseyerek takımlarını sonuca taşımaları müsabakanın başarılı bölgelerinden biriydi.

3-    Savunma ve orta saha, fizik gücü yüksek top tekniği iyi olan sporculardan kuruldu. Rakibe hiç pozisyon verilmedi, alan markajı ve kademelerde Hüseyin, Campi başarılı bir performans ortaya koydu. Ahmet Kamil’de benim gençliğim gibi nereye koysan oynuyor ve başarılı oluyor. Tebrikler savunmaya

4-    Trabzonspor’un çok genç, dinamik, yetenekli ve yaratıcı oyunculara sahip. Tekrar söylüyorum iç ve dış Türk dinamiklerimizi birleştirirsek, taraftarımız her müsabakada tribünleri doldurursa, hakemler geçen yıl ki gibi puanlarımızı haksız yere gasp etmezse bu takım şampiyon olur. Kimse de Trabzonspor kadar iyi oynamıyor. İyi oyunculara sahip değil. Başkan ve yönetime buradan sesleniyoruz hakemlere Trabzonspor’un puanlarını yedirtmeyin bu takım şampiyon olur.

5-    Trabzonspor, dünyada şu an oynanan taktik ve sistem olarak en etkili olan kontra atak sistemini çok iyi oynuyor. Orta sahada Sosa, Mikel ve Hosseini  ile başlayan kontra ataklar çabuk, öne doğru, hızlı, garanti oynayarak çok etkili kontra ataklar yaptı. Buda Trabzonspor’un taktik olarak büyük bir kazanç elde ettiğini göstermektedir.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap