SON DAKİKA
SON DAKİKA


Gençler verilen şansı iyi değerlendirdi
29.11.2019

Trabzonspor’un, artık Avrupa’da hiçbir iddiası olmadığını hepimiz görmekteyiz. Ünal Hoca birçok gerçeği görerek sahaya çok genç bir kadro sürdü. Trabzonspor’un neleri doğru diye bakacak olursak:

 

1-Trabzonspor bu kadro ile üç kulvarda mücadele etmesi mümkün değildi. Ve bunu çok iyi gören Ünal Hoca, birçok maçta rotasyona gitti. Değişik değişik kadrolar çıkardı, fakat bir türlü arzu ettiği sonuçları alamadı. Bu maçta o maçlara örnek olacak bir maçtı.

 

2-Trabzonspor, tarihindeki en büyük şansızlığı yaşamakta, takımı şampiyonluğa taşıyabilecek yıldız düzeyinde en az 5 oyuncusundan müsabakalara yoksul olarak çıkarak mücadele vermekte. Takımı üç kulvarda taşımaya çalışmaktaydı. Trabzonspor’un başarısını engelleyen en önemli etkenlerden bir tanesi.

 

3-Trabzonspor da bu süreçte haklı olarak bir sürü gence şans verdi. Genç oyuncular da gelecek adına büyük bir umut verdi. Santrafor Muhammet, sağ bek Serkan gelecek adına Trabzonspor’a çok büyük katkılar sağlayacağını göstermekte ve gelecekte Trabzonspor’un milli takıma göndereceği iki oyuncu olarak göze çarpmakta. Daha önceki müsabakalarda çok şans verilen Yusuf Sarı, ilk maçlarda çok kötü oynamasına rağmen bugün milli takıma aday bir oyuncu oldu. Muhammet ve Serkan’ın da iki yıl sonra milli takıma aday olacakları kesin.

 

4-Trabzonspor’da bu maçı ölçü almak doğru değil. Genç bir kadro ile ilk defa beraber oynayan birçok oyuncu ile ilk defa şans bulan oyuncularla bu takım ancak ortaya bu kadar performans koyabilir. Avrupa Kupa’larından elenmek Trabzonspor için büyük bir şans olabilir. Bu süreçte bu tür maçlarda bu tür sonuçlar gayet normaldir. Fakat önemli olan şudur, şans bulan oyuncular mutlaka ortaya büyük bir performans koyarak kendilerini Türk Futboluna kabul ettirip geleceğe hazırlayacaklardır.

 

5-Trabzonspor taraftarı büyük taraftardır. Trabzon şehri çok güzel bir şehirdir. Mutlaka her maçta tribünleri doldurup takımlarının tribündeki 12. adamı olmalılar. Emek veren camiada herkes gibi tüm futbolcular gibi onlarda 12. adam olarak her maçta tribünleri doldurup, “Şampiyon Trabzon” sinerjisini yaratmalıdırlar. Trabzonspor taraftarı karar verecek, şampiyon olmak istiyor muyuz, istemiyor muyuz? İstiyorsa tribünleri dolduracak.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap