SON DAKİKA
SON DAKİKA


Futboldaşlık felsefesi
24.12.2018

Trabzonspor oynamış olduğu güzel futbolla galibiyeti hak eden taraftı. Daha çok pas yapan, oyunun kontrolünü elinde bulunduran, müsabaka boyunca topa yüzde 70 hakim olan taraftı. Adeta tek kale oynanan bir müsabaka oldu. Bu kadar eksiklerin olmasına rağmen, taraftarlara bu yıl ve gelecek yıllarda şampiyon olacak Trabzonspor’un mesajını vermektedir. Ünal hoca mükemmel bir takım ruhu yarattı. Trabzonspor futbol kültürünü, kimliğini ve ruhunu taşıyan oyuncularla beraber mükemmel bir futboldaşlık anlayışını yarattı ve yerleştirdi. Başta Abdülkadir Ömür olmak üzere Yusuf, Hüseyin, kaleci Uğurcan ve sonradan giren Abdülkadir Parmak... Ünal hocanın olgun bir teknik direktör, abi ve baba gibi yaklaşımıyla ortaya büyük bir futboldaşlık felsefesi ortaya çıktı.

Bu felsefe tam kapasiteyle mücadele anlayışını ortaya koymakta ve içerisinde müthiş bir taktik ve oyun disiplini bulundurmakta. Bunların hepsini birleştirdiğinde büyük bir sevgi bütünlüğünün grup dinamiğiyle birleşmesini ortaya koymaktadır. Bu anlayış büyük taraftarıyla, eski yöneticileriyle, başkanlarıyla, eski sporcularıyla camiamızı birleştiren bir ruh. Bu ruhun sayesinde birleşen, bütünleşen Trabzonspor şampiyonluğunu yaşayacaktır. Rizespor’a ise üzüldük. Mutlaka transferlere ihtiyaç var. Gönlümüz Rizespor’un düşmesini istemez.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap