SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu yönetimle bu kadar
14.09.2020
Oturttuğu kadroyu koruyamayan ve takımına sahip olamayan, başarılı performansları ortaya koyacak vizyonu olmayan yönetimin eseridir bu kadro. Müsabakayı değerlendirecek olursak...
1-Beşiktaş’ta kadro olarak çok oyuncu kaybetmesine rağmen taktik ve oyun disiplini olarak mükemmeldi. Top rakibe geçince mükemmel şekilde topun arkasına geçip takım savunması yaptılar. Trabzonsporlu forvetlere hem boş alan bırakmadılar hem orta sahada yapmış oldukları baskı ile pas alışverişlerini kestiler. Özellikle Abdulkadir, Nwakaeme ve Ekuban arasındaki iletişim kesilince Trabzonspor’un dominant yönü olan hücum gücü otomatikman etkisiz hale getirmiş oldu. 
2-Beşiktaş, bir yıl önce takımda forma şansı bulamayan Oğuzhan, Larin, Necip, kaleci Ersin ve 38 yaşındaki Atiba ile sahaya çıkıyor. Kadrodan bu kadar güç kaybetmesine rağmen ortaya koyduğu ruh ve futboldaşlık felsefesini tam sahaya yansıttı. Bu durum Trabzonspor’a adeta savunma adına önemli dersler verirken yapmış oldukları çabuk kontralarla goller buldular. Sergen hoca, rakibinin yardımcısının da yardımcısı Newton’a adeta futbol dersi verdi. 
3-Beşiktaş taraftarı bu maçta yanılmasın; takım hala eksik. Bu takım şampiyonluğa oynayamaz.
4-Maalesef Trabzonspor taraftarı yönetim adına büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Sörloth, Novak ve Sosa gibi oyuncuları elinde tutamayıp gönderdi. Sörloth sürecini çok iyi yönetemedi. Takımda hala bir lider ve kaptan eksikliği var. Acilen Abdülkadir Ömür kaptan olmalı. Bu yılın en büyük kazancı Abdulkadir Ömür’ün biraz daha kuvvetlenmesi ve ofansif orta saha olarak oynaması şartı ile Trabzonspor’a yararlı olur. 
5-Bir takımda yardımcının yardımcısı hoca olmaz. Takımı yabancılar ve yerliler diye bölüp parçalayan Newton, maalesef yetersiz. Geçen yıl Hüseyin hocanın ayağını kaydırmak için yaptıklarını unutmayalım. Bu yüzden Trabzonspor’dan bir şey olmaz. Bu yüzden Trabzonspor yönetiminin varlığından söz edemeyiz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap