SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu takım şampiyon olur
19.05.2019
Herhalde dünyada en gurur verici olan bir süreci bir kez daha Şenol Güneş hocamız yaşamıştır. Yaşarken kendi adını taşıyan sahada en büyük başarıları yaşamış olduğu takıma karşı teknik direktör olarak çıkmak gerçekten nasıl bir duygudur. Bunu dünyada yaşayabilen çok ender insanların başında gelen Şenol Güneş, Trabzon’un ve Trabzonspor’un daima gururudur, onurudur.
Onun emek verip de yetiştirmeye çalıştırdığı,  Ünal Hocamız da onun yolunda gitmekte. Hayatını futbola adamış ve Trabzonspor’da birçok başarıyı yakalamış ve şu an takımın başında mükemmel bir Trabzonspor ruhunu hem taşımakta, hem takıma oynatmaktadır.

Geçen hafta Karadeniz gazetesindeki yazılarımızda sürekli dile getirdik. Abdülkadir Ömür, sen Messi’nin kasetlerini, sahada onun pozisyonlarını izleyeceksin, ofansif olarak takımın adına gol atacaksın, yetenek ve yaratıcılığını onun gibi ortaya koyacaksın. Yusuf ise Trabzonspor’un lideri, kaptanı, çok genç yaşta orta sahanın merkezinden ofansif olarak tüm akımları başlatacak. Bu gecenin de en başarılı isimlerin başında geldi. Rusya’dan çok zengin bir takım, kaleci Uğurcan’ı transfer etmek için aradı. İyi de para teklif ettiler ama ben Uğurcan’ın satılmayacağını söyledim. İki tane yüzde yüz gol kurtararak müsabakanın ayrı bir başarılı oyuncusu oldu. Hüseyin, Abdulkadir Parmak, Nwakaeme ve Sosa gecenin diğer başarılı isimleriydi. 

Trabzonspor oynayabileceği en iyi performansı ve futbolu ortaya koymuştur. Ünal Hoca rakibi çok iyi analiz etmiş, ona göre çok iyi bir taktik uygulamıştır. Ve sahadan galibiyetle ayrılmıştır. Ünal hoca ve tüm takımını yürekten kutluyoruz. Bu performans gelecek yıllarda takımı üç takviyeyle banko şampiyon yapar.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap