SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu hocayla bu kadar
20.09.2020

 

Trabzonspor Denizlispor karşısında oynamış olduğu futbol ve sonuç tam bir hayal kırıklığı nedenlere bakacak olursak

1-Geçen yılda aynı SORUNLARI yaşıyorduk. Bu yılda yönetimin hakemler karşısında aciz kalması hakemler üzerinde hiçbir etkisi olmayışı federasyon nezdinde Trabzonspor hiçbir türlü etkisinin olmaması. Maalesef geçen yılda kötü sonuçların nedeninin çoğu hakemler yüzünden. Trabzonspor’un 18 puanı gitti. Ben sürekli Trabzonspor eğer hakemleri yenerse Trabzonspor şampiyon olur dedim. Maalesef başkan ve yönetim hakemlerin Trabzonspor’dan puan çalışını seyrediyorlar. Taraftarın umutlarını, ortaya iyi performans koyan takımın hakemler tarafından harcanmasını izleyen bir yönetim ben şimdiye kadar hiç görmedim.

2- Yine söylüyorum Trabzonspor’da Hoca var mı yok mu belli değil yardımcının yarısı olmaz bu adam. Hoca değil belki bir Skater. Bunu takımın başına getirenler büyük hata yapmaktadır. Rakip 10 kişi ve tek santraforumuz var ve oda iki şık arasında ezilmiş. Bizim bu akıllı hocanın aklına hala santraforu çıkartıp santrafor koymak gelmiyor. Rakip 10 kişi kalmış, benim oyuncum arada eziliyor. Bir tane orta saha veya defans çıkarıp, forvete bir adam koyayım belki pozisyon buluruz demiyor. Bu kadar yetersiz, bu kadar zayıf bu hoca. Newton’u gönderip yerine daha ciddi, daha büyük ve başarılı bir hoca mutlaka gelmesi gerekmektedir. Takımda hücumsal anlamda hiçbir organizasyon yok. Sadece Abdülkadir Ömür, merkezden topu alıp adam eksiltip bir şey yapıyor. Oda kendi becerisiyle. Hoca da hiçbir teknik, taktik hücum anlayışı göremiyoruz.

3- Bu oyuncu kadrosu çok çok kötü bir oyuncu kadrosu. Kanatları kullanmakta sıkıntı yaşıyor ve santrafor mevkiinde Sörloth’un yokluğunu büyük oranda arıyorum. Fakat yapılan tek bir doğru şey var ki Abdülkadir Ömür’ün 10 numara pozisyonunda oynatılması. Bu Trabzonspor için iyi bir kazanç. Ama onunda tek başına 11 kili geçip gol atacak hali yok. Mutlaka forvetti santraforla birkaç pas alışverişi yapabilmeli. Trabzonspor gol bulabilmek için kanatları iyi kullanabilmeli.

4- Trabzonspor’da görünen o ki ne yönetim olarak yazılmış ve takım olarak mı yazılan olmuş. Yapılan transferlerinde şu ana kadar takıma çok katkı sağladığı göremedik. İlerde daha iyi takım olacağını düşünüyorum ama şu anki görüntüsüyle ilk beş hafta kaybedilecek puanlar şampiyonluğu takımdan çok uzaklaşabilir. Ve bugün büyük bir hayal kırıklığı yaşandı. Bir an önce hocayla vedalaşıp ciddi bir kadroyla yeni bir sinerjiyle beraber nice başarılara ve şampiyonluğa uzanılabilir.

 5-Bu süreçte şans bulan Trabzonlu Serkan ve Abdürrahim daha iyi oynamalılar. Özellikle hücuma çıktıklarında kanatlarda daha çok orta değil asiste yönelik paslarla destek vermeliler. Arkadaşına kafasında ki pası isabetli şekilde aktarmalı. Bu şekilde devam ederlerse forma şansı bulamazlar. Ama dediklerimi uygularlarsa formayı kaparlar ve takıma katkı sağlarlar. Bakıyoruz ki rakip 10 kişi kalsa bile geçen hafta Göztepe’den 5 gol yiyen Denizlispor’a karşı pozisyon bulamadık. Takımın hücumsal olarak ne kadar zayıf olduğunu, fizik ve kondisyon olarak yetersiz olduğunu, sezon başı yapılan çalışmaların ne kadar eksik olduğunu görmekteyiz. Bakıyoruz ki rakip 10 kişi kalsa bile Trabzonspor’un Bir hafta önce Denizli Göztepe’den beşe bir takıma bir pozisyon bulamayışı takımın hücumsal olarak ne kadar zayıf olduğunu ve fizik ve kondisyon olarak ne kadar yetersiz olduğunu ve sezon başı yapılan çalışmaların ne kadar ne kadar çok eksik olduğunu görmekteyiz bu hocayla bu kadar

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap