SON DAKİKA
SON DAKİKA


Avrupa’ya Veda Etmek İyi Oldu
13.12.2019

“Trabzonspor’un artık Süper Lig’e tam anlamıyla odaklanması adına Avrupa macerasına son vermesi bir anlamda iyi oldu. Bundan sonra Bordo-Mavililer tamamıyla lige konsantre olacaktır”

 TRABZONSPOR, Avrupa kupalarına bu yıl çok şanssız bir başlangıç yaptı. Hak ettiği birçok müsabakayı kazanamadı veya berabere bitirebileceği birçok müsabakayı kaybetti. Nedenlerine bakacak olursak: Takımda birçok yıldız oyuncu, uzun süre sakat kalınca 3 kulvarda mücadele etmek çok zordu. Bir kulvara veda etmesi gerekiyordu bu da Avrupa oldu.

SON derece kısıtlı olan bir kadro, 3 günde bir maç oynayınca Ünal Hoca ister istemez rotasyona gitti. Birçok genç oyuncuya şans verdi. Bunlar Muhammed Akpınar, Serkan, Fıratcan, Abdürrahim Dursun ve İvanildo, bu gençler gelecek adına çok umut verdi. Fakat bu umut veren gençlerin performansı sahaya skor olarak yansımadı.

UZUN süre sakat kalıp, bu maç onlar için kendileri için büyük fırsat olan Ekuban ve Onanzi henüz istenilen formu yakalayamadı. Maçta kuvvet ve kondisyonlarının çok düşük olduğu görülmekteydi ve bu iki sporcunun biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu gösterdi.

SONUÇ olarak Trabzonsporlu futbolcular takım halinde tam performanslarını ortaya koydular. Taktik ve oyun disiplinine sadık kalmaya çalıştılar. Fakat yapmış oldukları iki bireysel hatada iki gol yiyerek Basel maçından mağlup ayrıldılar. Bu mağlubiyetin Trabzonspor’a çok büyük bir kaybı yok. Sakatı ve eksiği fazla olan Trabzonspor’un Avrupa’dan elenmesini iyi olduğunu söyleyebiliriz. Artık bütün motivasyon Süper Lig şampiyonluğu için olacaktır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap