SON DAKİKA
SON DAKİKA


Atatürk Olimpiyat Stadı'nı doldurun
19.05.2024

Trabzonspor Başakşehir karşısında müsabakayı kazanacak düzeyde mükemmel bir performans ortaya koyarak üç puan alarak ligi üçüncü bitirerek en azından taraftara bir moral verdi.  Gelecek adına da Trabzonspor taraftarlarına şampiyon olabileceğimiz bir sezon yasayacağımızın haberini vermiş oldu.

Trabzonspor mutlaka Onuachu’nun  yerini dolduracak bir santrafor mutlaka bulmalı veya Onuachu’yu kaybetmemeli. Genç Poyraz‘a mutlaka şans vermeli önümüzdeki sezon gol ve golcü sorunu yaşamamalı.On numara pozisyonda çok enteresan Bakaseta ve Abdülkadir Ömür gittikten sonra o mevkide Abdullah hoca doğru olarak Bardhi’ye şans veriyor. Bardhi istenilen çıkışı bir türlü yapamıyor. Aslında baktığımız zaman çabuk,  hızlı top tekniği iyi, toplara iyi vuruyor, iyi paslar atıyor ama bir türlü istenilen seviyeye çıkamadı. Yani bir sezonda en az  15 tane gol atmalı ve en az 15 tane asist yapmalı.  Bardhi bu seviyeye gelecekse Trabzonspor’da kalabilir.  On numara sorunu çözebilir bunu yapamayacaksa mutlaka bu pozisyonda da bir futbolcu yetiştirilmeli veya alınmalı yoksa Trabzonspor’un B planı tamamıyla başlamadan çökmüş olur. B plan da şudur ilk hücumları genelde kanatlardan yapılır kanatları kapanınca merkezden bütün akınları yapmaya başlarsın bir plan da budur bilmeyen taraftarlarımıza da bunu açıklamış olayım.

Abdullah hoca çok iyi bir hoca. Çok daha iyi bir kadro kurup önümüzdeki yıl takımı şampiyonluğa oynatacağını kesinlikle biliyorum.  Ama burada en önemli şey taraftar. Taraftar  takıma sahip çıkacak tribünleri dolduracak takıma ateşleyecek ve bütün şehri ayağa kaldıracak ve o coşkuyla beraber Trabzonspor’da coşacak ve galibiyetler alacak yoksa taraftarı olmadan bu iş olmaz.

Sonuç olarak Trabzonspor Başakşehir karşısında iyi oynadı. Özellikle Onuachu ve Visca mükemmeldi. orta sahada Berat iyi mücadele etti. Bardhi fena değildi sağ bek Menuier çok iyiydi,  Sol bek Eren istenilen seviyede değil, stoperler çok hata yapmadı Mendy ve Denswil o bölgenin oyuncuları değil. Mutlaka sol bek’e takviye yapılmalı, stopere takviye yapılmalı ve kadro güçlendirilmeli. Taraftara düşen görevde şimdi perşembe günü oynanacak Beşiktaş’ın kupa finalinde Atatürk olimpiyat Stadyumu’nu mutlaka doldurmaları gerekiyor ne diyoruz haydi taraftar maça.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap