SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ankara'yı severiz
24.01.2021
İyi ki Abdullah Avcı geldi. Avcı, sayın Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimini kurtardı. 
Bu maçla bir kez daha gördük ki, Trabzonspor, altyapı takviyeli gelen aç oyuncularla çok daha başarılı ve takım ruhu ortaya koyma adına büyük gayret ve çaba içerisinde. Bununla beraber oluşan performans ve başarı Trabzonspor’u taşımaktadır. Bu kadar yapılan yanlış transfere rağmen taktik, oyun, mevki disiplini hocanın doğru kadro ve doğru oyuncu değişimi ile sahaya müdahil olup yaptığı taktiksel değişikliklerle beraber takım sonuç almaktadır. Bir hoca bir takımı ne kadar değiştirebiliyor, bunu da Başkan Ağaoğlu bize öğretti. 

Başkan Ağaoğlu önce teknik direktörlüğe Newton’u getirip, sezon başında anlaşılmış ve vazgeçilmiş Abdullah Avcı’yı bu hatadan dönüp sezon ortasında daha yüksek bir ücretle getirerek bize gösterdi.
Gençlerbirliği müsabakasında uzun süre bir arada oynayan Djaniny, Nwakaeme ve Ekuban büyük bir performans ortaya koydu. Eğer sezon başından bu zamana kadar Djaniny oynamış olsaydı, Trabzonspor hücumda daha iyi bir performans ortaya koyabilirdi. 

Takımda altyapıdan gelen oyuncular Abdulkadir Parmak, Uğurcan, Serkan, sakatlanan Abdülkadir Ömür ve Hüseyin’in bu takıma girmesiyle Trabzonspor, Türkiye’de örnek kulüp olarak tarihi misyonuna uygun devam edecektir. 
Trabzonspor’un almış olduğu galibiyeti kimse küçümsemesin. Ankara deplasmanaları her zaman zordur. Gençlerbirliği çok önemli bir kulüptür. Rahmetli İlhan Cavcav sayesinde Türk futboluna her zaman önemli oyuncular kazandırmış Gençlerbirliği, en sorunsuz kulüp olması özelliğiyle, takdire şayandır. 
Çarşamba günü oynanacak Süper Kupa maçına Trabzonspor favori çıkacak. Abdullah Avcı’nın eski takımını çok iyi analiz ederek kupayı İstanbul’dan Trabzon’a getireceğini düşünüyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap