SON DAKİKA
SON DAKİKA


Aman! Şampiyonluk gitmesin
5.09.2020
trabzonspor Rizespor karşısında özel maç da olsa ortaya koyduğu performansla gelecek sezon şampiyonluğun büyük adayı olduğunu gösterdi fakat sorun şu ki; 
Bir rakibin yapmış olduğu hızlı kod ataklara karışıyor, hala önlem alamıyor, iki orta, sahada baskı ve pres yok. Rakip orta sahadaki bütün üstünlüğü eline alıyor, istediği gibi pas yapıyor, istediği gibi top çeviriyor, oyunun yönünü istediği gibi değiştiriyor ve orta saha üstünlüğünü eline alıp Trabzonspor’un defansıyla direkt karşı karşıya kalıyor.
Trabzonspor’da büyük bir sorun şu ki, defans oyuncuları yapılan ataklarda ceza sahası içinde adam markajı değil alan markajı yapıyor. Stoperler sadece topa bakıyor fakat adama bakmıyor. Ne yapmaları gerekiyor; topa bakarken aynı zamanda rakip santrforlara da bakıp onları da kontrol etmeleri gerekiyor. 
Geçen yıldan kalan SORUNLAR aynı şekilde devam ediyor ve bu hocanın da mevcut sorunları çözeceğine ben şahsen inanmıyorum. Biraz zamana ihtiyaç var, yani iki yıldır gelen soruları altı aydır yardımcılık yapan bir teknik adam çözemiyorsa büyük sorun var demektir. 

Trabzonspor’da hoca çok ruhsuz, takımı ateşleyecek, coşturacak bir yapıya sahip değil. 
Şahsi görüşüm Trabzonspor bu yıl şampiyon olamayacaksa, yanlış hoca tercihinden ötürü olamayacak. Maalesef bu yönetim, başkan kulübün ekonomisini çok güzel toparladılar, kurban felsefesinin ruhunu diğerlerinde iyi korudular. Ama cesaretleri yok, tıpkı 96 yılında şampiyonluğu kaybettiğimiz o yönetim kadrosuyla aynı zihniyette.
İnşallah bu kadar cesaretsiz olmazlar ve yaşadığımız o süreçleri bize yaşatmazlar. 
O siyaset üstü turlar yoksa ‘yar saçların lüle lüle, bu kadar iyi kadroyla şampiyonluk güle güle’ olur. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap