SON DAKİKA
SON DAKİKA


Abdullah Hoca Dikkat!
18.10.2021

Maçın başlarında bakıldığında; F.bahçe öyle oynadı ki sanki Karadeniz ruhu onlardaydı. Trabzonspor’un oynaması gereken futbolu maçın en başında Fenerbahçe oynadı dersek hata olmaz. Trabzonspor adeta seyretti. Bordo-mavililer maçın başından bu yana ısrarla merkezden gelmeye çalıştı, kanatları kullanmadı. Fenerbahçe’nin kuvvetli bölgesi merkez defans… Cornelius en baştan oyuna girmeliydi.  Gervinho çok bireysel oynadı. Adeta mahalle topçusu gibi!

Djaniny ve Gervinho  ile sahaya çıkılmaz, ikisinden biri oynar!

Abdullah hoca, Bakasetas’ı ön libero… Onu geriye çekince Türkiye’nin en golcü on numarasını kaybediyorsun, hem de orta sahanın direncini düşüyorsun!

Trabzonspor kazanmış olabilir fakat dikkat edilmesi gereken noktalar var. Bunlardan bir tanesi de çıkarken  kaybedilen toplar… 10 kişi bile iyi oynayan Fenerbahçe hem takım olarak iyi oynadı hem de hocaları uzun dakikalar süreci iyi yönetti. Trabzonspor kontra ataklarda zayıf kaldı… Ya top rakibe gitti, ya da atıldı! Dikkat edilmeli!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap