SON DAKİKA
SON DAKİKA


Abdullah hoca affetmeli
29.04.2021

Trabzonspor, Göztepe deplasmanında golü bulmakta zorlansa bile yine galibiyeti kaçıran taraf oldu. 1-1’lik sonucun nedenlerine bakacak olursak:

1- Forvet bölgesindeki Djaniny, Nwakeme ve Ekuban arasında istenilen düzeyde iletişim yok. Birbirlerine pas atmıyorlar, orta yapmıyorlar, şut pozisyonu hazırlamıyorlar, verkaça girmiyorlar, orta sahadan gelen oyuncularla pas alışverişine girmiyorlar. Kollektif oyundan çok uzaklar. Tamamen bencil ve egoist oynuyorlar. Bu da Trabzonspor’un bütün maçlarda yeterli sayıda gol bulmasını güçleştiriyor.

2- Savunmanın ortasında oynayan Hosseini, Hugo ve kenar bekleri şunu bilecek ki defans için en tehlikeli an top rakipteyken değil, takımındayken hücuma çıkarken yapılacak anlaşmazlıkta gerçekleşir. Yenilen golde arkadaşının topu kaptırıp kontra atak yiyebileceklerini düşünseydi Hugo ile Hosseini müdahaleye hazır olurlardı ve bu golü yedirmezlerdi. Hem adam hem alan markajında başarılı olup birbirlerinin kademesine girerek bu golü engelleyebilirlerdi. Demek ki top takım arkadaşındayken daha çok dikkat edeceksin.

3- Son haftaların formda oyuncusu Yusuf Sarı’ya hocanın daha çok şans vermesi gerekir. İki haftadır çok kötü oynayan Berat’ın formsuzluğunu düşünürsek Abdulkadir Parmak’ı gereken uyarılar yapılmalı, para cezası verilmeli ama bu sporcu affedilip takıma kazandırılmalı. Abdullah hocanın olgunlaşmış yapısı ve babacan yönü ile de Abdulkadir Parmak’ı affedip takıma kazandıracağını düşünüyoruz.

4- Abdullah hocayı tebrik ediyoruz, kutluyoruz. Takım 16 maçtır deplasmanda yenilmiyor. Bu maçta 10 kişi kalınmasına rağmen bile yapmış olduğu hamlelerle  ve doğru değişikliklerle takıma beraberliği kazandırdı.

5- Trabzonspor bu maçta da rağmen hakemin yönetiminden dolayı 1 puana mahkum edildi. Bu hakemin (Tugay Kaan Numanoğlu) ne kadar yetersiz olduğu ortadayken hala daha MHK’nın şans tanımasını anlamakta güçlük çekiyorum. Bu hakem acilen kendini düzeltmeli ve performansını yükseltmeli. Trabzonspor’da uzun yıllar kaptanlık yapmış ve teknik direktörlük kariyerinde de büyük başarı sağlamış Ünal kardeşim Göztepe’yi yetersiz kadrosuna rağmen çok iyi yönetiyor ve üst sıralara taşıyor. Kendisini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap