SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yeni Oyuncular İyi Takım
18.09.2023
Sonuçtan hareket edersek, Trabzonspor bu sezon ligde var olacağını gösterdi. Bu takım şampiyonluk yarışında olur. Net. İlk devredeki kırılma anı Bakasetas’ın golü oldu. Bu gol Trabzonspor için akşamın sonucunu tayin etti. Eğer 1-0gitseydi, Beşiktaş ikinci yarıya daha motive girebilirdi. O ikinci gol, siyah beyazlıların tüm umutlarını söndürdü. İlk ve ikinci devrenin futbol olarak farkı yoktu. 

Modern futbolda pas yapan takımlar genelde mağlup oluyor. Beşiktaş olumlu pas sayısında Trabzonspor’dan 3 kat fazla olmasına rağmen, maçı kaybetti. Trabzonspor topu rakibe vererek, rakibin arka alanlarındaki boşluklarını iyi değerlendirdi. 3.gol de böyle geldi. Trezequet bu takımın olmazsa olmazı. Orsic  gelse bile Mısırlı hem sağda hem solda oynar. Visca aylar sonra kendini hatırladı. Mendy, Onuachu faydalı oynadılar. Nijeryalı tek devre 1 gol iyi performans. Mendy, 6 oynadı. Takıma savaşan bir 6 lazım. Berat takviyesi ile Trabzonspor orta sahasındaki sorunları çözdü diyebiliriz. 

Trabzonspor hem geçiş oyununda hem de alan savunmasında iyi bir günündeydi. Fizik olarak diri bir görüntü verdi. Beşiktaş aslında oyundan düşmedi ama takım savunmasını iyi yapan takım bordo mavililer oldu. 

Trabzonspor’un Hırvat hocası oyun görüşüyle ligin en iyilerinden biri. Saha sonuçları ne olursa olsun, Beşiktaş maçındaki performansıyla “ben teknik adamım” mesajını bir kez daha verdi. Stoperlerin önüne iyi bir 6 numara gelirse takımın savunma biçimi de değişiyor. Demek ki futbol doğru oyuncularla oynanıyor. Trabzonspor zor geçmeye aday bir maçı ilk devrede bulduğu 2 gol ve Trezequet’in Visca’ya “al da at” pasıyla 3-0 kazandı. Bordo mavili camianın böyle bir galibiyete ihtiyacı vardı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap