SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yedek Kulübeleri Farkı
26.10.2020

Maç 45 ve uzatmalar kadar olsaydı, Trabzonspor iyi puan ve 3 puanla Trabzon’a dönecekti. İkinci devre Sosa-Cisse değişikliği oyunun gidişatını değiştirdi. Trabzonspor ilk devrede özellikle Fenerbahçe merkez orta sahasının oyun kurmasına izin vermedi. Erol Bulut sahanın en kötüsü Sosa’yı dışarı alarak, ileriyi güçlendirdi. İlk devrede gerek ikili mücadele gerekse takımın defansa yardımı Fenerbahçe’nin pozisyon bulmasını engelledi. Flavio-Baker-Kamil ile rakibe direnen Trabzon vardı. Bir de sürpriz gol geldi. Bu devrede Abdülkadir Ömür’e ayak uyduran olsa bordo mavililer 2. Golü bulurdu. Hele ceza sahası mı dışı mı net olmayan Ömür’ün düşürüldüğü yer maçın kritik anlarından biriydi.

İkinci devreye Fenerbahçe’nin baskıyla başlayacağı belliydi. Kanatları ileri geri çalışan, ön ve arka direkleri iyi yapan takıma karşı iyi bir taktikle mücadele ederseniz ne ala! Ya da en az rakip gibi elinizde Samatta, Caner, Gustavo gibi adamlar olacak. Baker-Flavio bu lige hafif gelir. İyi bir çapa almayan Ağaoğlu dün akşamki maçın kaybedilme gerekçelerinden biridir.

Trabzonspor neye uğradığını anlamadan 2 gol yedi ve 3. Gollerin ikisi duran top. Newton rakibin duran toptaki maharetlerini süzemedi. İlk yarıdaki efor ikinci yarıya yetmedi. Fizik gücü düştü. Trabzonspor nasıl oyunu tutardı? Ekuban- Parmak olsa kesinlikle bu maç en kötü berabere biterdi. İlk devrede Afobe’nin yanlış direğe koşması, ikinci devrede Baker’in şutu Trabzonspor adına maçın dönüm noktaları oldu. Fenerbahçe zengin yedek kulübesinin artılarını görürken, Trabzonspor yedek kulübesiz çıktığı maçı kaybetti. Hakem Cüneyt Çakır, 1-1 olmadan Hugo’ya yapılan faulü vermedi. Abdülkadir’in ceza alanı çizgisinde düşürüldüğü pozisyon dışında büyük hatası olmadı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap