SON DAKİKA
SON DAKİKA


Unvan Gitti
5.03.2023

Büyük bir eşikten geçiyor bordo mavililer. İlk devre baskılı ve güzel oyununu 1 golle tamamlayamadılar ve ikinci yarı 2 şok gole boyun eğdiler. İlk devrede Umut Bozok’un varlığı takımı yine ileride tutuyordu. İkinci devrede Umut çıkınca tek santraforla Ümraniye kalesinden daha da uzaklaştılar. Gomez zaten yarı forvet yarı kanat. İlk yarıdaki eksiklik goldü. Güzel ve tempolu bir maç izledik. Trabzonspor tempo yaptıkça güzel. İkinci 45’te Yusuf tercihi takıma 1 gol dışında bir şey kazandırmadı. Yazıcı Trabzonspor tam hayal kırıklığı. Takımı, oyunu yönetmesi gereken adamın silik tarzı ona yakışmıyor. Attığı gol normal. O kadarını da yapsın.

Trabzonspor, hafta içi başkanın istifasıyla sarsıldı. Dün de unvanı gitti. Ligde 36 maçtır kendi evinde yenilmeyen takım artık yok. Aslında takım yok. Kenar adamlarının yedeği olmayan takım. Düşünün Eren Elmalı takımın alternatifsiz oyuncusu. Düşmemeye oynayan Hangi Kredi Ümraniye sürpriz bir 3 puan aldı. Belki sonraki yıllarda böyle bir takım olmayacak ama tarihlerinde Trabzonspor’u deplasmanda mağlup etmiş bir takım olarak tarih onları yazacak. Çok az geldiler ama 2 gol buldular. Trabzonspor en az bir beraberlik yapabilirdi ama ön alan oyuncu eksikliği, Gomez’in tek kalması 2. Golün gelmesini engelledi. Başkanın istifası ve hemen ardında bu mağlubiyet, kulüp içinde bazı sorunların yüksek sesle dile getirilmesinin önünü açar. Ertuğrul Doğan, rahatça başkan olurum diye düşünmesin. Trabzonspor’da her an her şey olabilir. Bu arada başkanlığın asbaşkanlık olmadığını da bilmesi lazım.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap