SON DAKİKA
SON DAKİKA


Umutlu olalım mı?
8.11.2020

Maç öncesinde, beraberliğe tüm Trabzonspor taraftarı evet derdi. Takımın genel performansı hiç ümit vaat etmezken, İhsan Derelioğlu iki üç dokunuşla takımın direncini artırdı. Öncelikle Trabzonspor’un orta sahası maç boyunca zaman zaman oyundan düştü. Alan daraltarak, defansını öne çekerek maçı tamamlayan bordo mavililer hem oyunu tuttu hem de zor bir deplasmandan puan çıkardı.

İlk devrede Semedo’nun ikinci devrede Afobe’nin pozisyonları gol olsa farklı şeyler konuşabilirdik. İhsan Derelioğlu önceki teknik adamlardan ayrı Pareirra’yı sağ açık ve ikinci forvet kullandı. Stoperleri bozmadı. Abdülkadir Ömür’e serbestlik verdi. Takımda Parmak-Flavio, rakibi karşılamada ve atağa kalkmada iyi işler yaptılar. Sorun biraz da ileri uçtaydı. Ekuban erken yoruldu, Semedo alışma dönemindeydi.

Trabzonspor ilk golü yedikten sonra hemen maça dönmesi olumlu. Alan kapatarak oynadı ve rakibine istediklerini yapma fırsatı vermedi. Yusuf Sarı girdikten sonra oyundan Semedo değil de Kamil çıksa, ne olurdu  acaba? Semedo’da ısrar edebilirdi hoca. Yusuf Sarı, Ömür’ün yapamadıklarını yaparak gelecek maçlar için hazırım mesajı verdi.

Trabzonspor zor zamanlardan geçiyor. Buna rağmen dişli, direnen bir takım gördük. Abdullah Avcı ile yeni dönem nasıl olacak bilmiyoruz ama İhsan Derelioğlu, birkaç dokunuşla takımın seviyesini yüzde 20 yükseltti. Ligin tepesindeki iki takımdan biriyle kafa kafaya oynamışsınız ve 1 puan. İyiye yakın oyun ve güzel puan.

Şimdi Trabzonspor’dan umutlu olalım mı? Bundan sonraki haftalarda göreceğiz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap