SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor, dağıldı!
5.04.2023

Orhan Ak’ın sahaya sürdüğü kadroyla, ikinci yarı, Bakasetas, Hamsik, Eren’li kadro arasında çok fark var. Sezonda tek ümidi kupa kalmış takım, normal kazanmaya çıkar. Rakibiniz Ankaragücü. Ligde düşmemeye oynuyor. Kupada yarı finali bile görmesi onlar adına mucize. Ne yaptı Orhan hoca, asları yanında tutup, nasıl olsa kazanırıma gitti. Takımın ilk ve ikinci yarıda ağır mağlubiyetten kaleci Uğurcan kurtardı. Hüseyin Türkmen ne yapsa kendini beğendiremez ama çok iyi kademeler yaptı.

İlk devre 1-0. Normali farkı açmak. Visca yürüyemiyor, Orhan Ak izliyor. O kadar kötüydü ki, geldiğinden bu yana en kötü futbolu. Onun kredisi var ama kredisi olmayanlar var.  Umut, Hamsik ve Bakasetas’ı son 20 dakikada oyuna alan teknik adamın her şeyini sorgularım. Ertuğrul başkana hayırlı olsun dedik ama artık hayırlı olsun demiyoruz. İlk büyük hatası Orhan Ak ile devam kararıydı. O hatalar zinciri devam ediyor.

İkinci yarıda Uğurcan tek başına rakiple didişti. Ona laf söyleyenler oldu. Yok satılsın, yok gönderilsin. Uğurcan bu takımın kaptanı ve herkesten çok kazanmayı o ister. Trabzonspor adına Hüseyin Türkmen, Markovic ve Uğurcan öne çıkan isimlerdi. Diğerleri çöp. Gomez’e suç bulamıyorum, santrafor geldi, açık oyuncusu oldu. Ömür, golünü attı. Golde Markovic’in efsane pası var. Ankaragücü’nü eleseler de Trabzonspor kupada finali görür müydü? Bence göremezdi. Avrupa tek umut kapısıydı. Orası da kapandı. Şampiyon takımın 1 sene olmadan dağılması akıl alır gibi değil.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap