SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor 5 Attı, 3’ü Kabul Edildi
5.11.2023

Trabzonspor en son galibiyetini aldığında teknik adam Yılmaz Vural, oyuncular Ünal Karaman, Hami Mandıralı’ydı. Dile kolay 26 yıl sonra gelen büyük zafer.

Maça Trabzonspor kontröllü başladı. Onuachu ile buldukları golde Visca’nın şahane deparını bir yere yazmak lazım. Çok iyi kesti, Onuachu fişi çekti. Nijeryalı oyuncu maçın en iyi oyuncularından biri oldu. Trabzonspor genelde kontröllü ama iyi geçiş oyunuyla maçı kopardı.

İkinci yarıda Berat ve Peppe ile kazanılan üst üste 2 gol bordo mavililer için erken zafer kutlaması gibiydi. Ki Fenerbahçe’nin 56 dakikaya kadar kaleye şutu yoktu. 1-0 devam etse muhtemelen Fenerbahçe beraberliği ve galibiyeti yakalayabilirdi. 3-0 rakibin gardını tamamen düşürdü.

İkinci devrede Abdullah hoca, Abdülkadir Ömür ve Peppe’yi, Trezequet ve Bakasetas ile değiştirdi. Aslında 3-0’dann sonra Trabzonspor, 4 ve hatta 5. golü de bulabilirdi. Ancak maçı tutmak Abdullah hoca için daha önemli hale geldi. Yaptığı değişikliklerle maçı kazandırdı.

Trabzonspor İstanbul’da 5 gol buldu. İlk yarıda skoru 2-0 yapan gol kesinlikle nizamiydi. Aleyhine verilen ilk penaltıda önce faul Trabzonlu oyuncuya yapıldı. Bir de tekrar edilen penaltı bize başka şeyler düşündürdü. Kaleci kurtarmadı ki penaltıyı tekrar ettiriyorsun. Zorbay Küçük’ün yönetimi iki taraf için de kötü denebilecek düzeydeydi. Trabzonspor, net bir galibiyet aldı. Hem ligde iddiasını sürdürdü hem de Fenerbahçe’yi 26 yıl sonra İstanbul’da yenmeyi başardı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap