SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sıfır çektiler
7.06.2023

Trabzonspor için lig Fenerbahçe maçında bitmişti. Uzatmaların da uzatmalarını oynadılar. Bu sezon tabiri caizse sıfır çekti. Şampiyon takımın bir yıl sonra geldiği noktayı göstermesi açısından dikkate değer bir durum.Maça gelecek olursak, genç bir kadro bundan fazlasını yapamazdı. Hatta Trabzonspor as takımla da çıksa maçın sonucu az çok değişmezdi. Beklenen bir sonuç. Başakşehir as kadrosuyla bordo mavililerin arasında kalite farkı fazla. Seneye neler olacağını bilmiyoruz ama bildiğimiz bir şey varsa o da Hırvat teknik adama yerli biri lazım.

Hangi amaçla ne yaptığını anlamakta zorlanıyoruz. Çıkardığı ve çıkaramadığı kadrolarla. Tamam, Trabzonspor ununu elemiş ve eleğini asmış da ama bir prestij söz konusu. Hadi onu geçtik, puan para demek. 7 milyon lira civarında ekstra paradan söz ediliyor. Hadi 5 milyon lira olsun. Bu para için bile oynanır.Ligde en beğendiğim kulüplerden biri Başakşehir. Hatta diğer 3 İstanbul kulübünden de profesyonel yönetiliyor. Boşa adam almıyorlar. Boşa teknik adam bile çalıştırmıyorlar. Hırvat teknik adamın işi çok zor. Desteğimiz var ama umarım bizi yanıltmaz. Trabzonspor mağlubiyeti hak etti. Hatta sezon performansı olarak da olduğu yeri hak etti. Yakıştı mı, değil ama bu sezon ne oldu ne bitti başkanın bir açıklama getirmesi lazım. Sezonun özeti, ligde, kupada, Avrupa’da sıfır çeken Trabzon.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap