SON DAKİKA
SON DAKİKA


Şampiyonluk Puanı
23.02.2020

Sörloth’un son anda gelen golü aynı zamanda şampiyonluk puanı olacak. Bunu bir yere yazın ve sezon sonu bana hatırlatın. Trabzonspor, kaybedeceği bir maçı berabere bitirebiliyorsa çok şeyi başarabilir. Sadece biraz oyunda kalması lazım. Çok erken gol buldu ve doğal olarak 2’yi de bulabilirdi. Ancak bunun için hiç gayret göstermedi. Trabzonspor 2-1 geriye düşene kadar mahkum oynadı. Ünal Karaman zamanında da buna benzer bir durum olsa da, bu kadar değildi. Hüseyin Hoca bana göre iki önemli hata yaptı. Birincisi Sturridge ile başlamak. Resmen takımı eksik oynattı ve o kanattan istedikleri gibi geldiler. Gökhan Gönül’ün sağdan  Caner’in soldan yaptığı ortaların sayısını ben unuttum. Bu kadar mahkum oynanmaz; şampiyon olacak takım bu şekilde oynamaz. 

 

Hüseyin hocanın ikinci büyük hatası, Kamil Ahmet yerine Abdülkadir Parmak’ı almamasıydı. Ekuban’la başlamamasıydı. Bu kararları hem takımı mahkum oynattı hem de zor da olsa beraberliği getirdi. Beraberliği getiren Sorloth’un büyük oyunuydu. Sörloth diye bir oyuncunuz olmasaydı bugün orta sıralarda bir takımdı Trabzon. İkinci goldeki koşusunu bir kez daha izleyin ve Avrupai forvet nasıl olur görün. İlk goldeki vuruşunu da es geçmemek lazım. İngiliz futbolcu gibi attı. Sorloth ve Uğurcan takımı buraya kadar taşıdı. Bundan sonra sahne diğer oyuncuların. Sahada gezip duran oyuncuların.

 

1 puan 3 puan gibi değerli. Şampiyonluk yolunda Trabzonspor yara almadı. Tam tersine, güçlü şekilde yoluna devam ediyor. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap