SON DAKİKA
SON DAKİKA


Şah Mat
20.02.2021
Öyle önemli eksikler vardı ki, neredeyse sürekli kazanan iskelet darmaduman olmuştu. Uğurcan, Nwakaeme takımın yüzde 50’si gibiydi. Arkadan gelen gençlerin performansı maçın sonucu gibi bizi meraklandırmadı değil. Maç başlayınca rakibin de ağırdan alması, zor geçecek maçı kolaylaştırdı. 

İlk devrede her iki takım topa sahip olup, sürpriz gol bulmak istedi. İki takım da defans hattını sağlam tuttu. Trabzonspor daha önde basabilirdi. Abdullah Avcı ne düşündü bilmiyorum ama sadece Enzo Crivelli ile gol bulmaları çok zordu. Deniz Türüç de sakatlanınca ev sahibi geri çekilmek zorunda kaldı. Trabzonspor ilk devrenin sonlarına müthiş baskı kurdu ancak pozisyon bulamadı.

İkinci devre Trabzonspor için maçı kazanma devresi demek. Genelde maçları bu devrede bulduğu gollerle kazandı. Yusuf Sarı’nın girdiği dakikaya kadar üretken olamadılar. Bakasetas, Berat, Flavio üçgeni çok dikkatli ama verimsiz. Özellikle Yunan oyuncu rakip kaleye daha yakın olmalı. Sürpriz şutlarından denemesine rağmen bu kez olmadı. Oyunu açan Yusuf Sarı hamlesi oldu. Avcı, Yusuf Sarı’yı daha erken de düşünebilirdi. 
Maçın sonlarına doğru en akılda kalıcı hamle genç kaleci Kağan’ın kurtarışı oldu. Sanki Uğurcan kalede gibiydi. Trabzonspor, muhtemel 1 puan alacağı maçı 3 puanla kapatarak olduğu yerden yukarısı için şah dedi. Bundan sonra mat olmaz. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap