SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sadece 3 Gol
9.12.2019
Başta şunu belirtmek lazım; Trabzonspor oyunu forse ederek 3 puan kazanmadı. İlk devrenin belli bölümlerinde, ön alanda yaptı baskı ile 3 gol buldu ve maçı kazandı. Ünal Karaman, sahaya çıkardığı takımla hemen işi bitirmek istedi. 

İngiliz Sturridge, takım savunmasına katkısı olmasa da, attığı gollük ara pası ile ne kadar klas biri olduğunu gösterdi. İngiliz golcü, oyunu bilerek oynayanlardan ama sürekliliği yok. Nwakame’nin neden 90 dakika sahada kaldığını ilgililere sormak lazım. Ünal hoca, performansı ve gücü düşen Nwakeme’yi dinlendirmeyi düşünmeli. 

Trabzonspor’un iyi oyun için ne tür bahaneleri olabilir diye baktığımızda, kanatları yok. Dağınık ileri üçlüsü var. Mesela Sorloth, ileride ne yaptığını bilen, kendine boş alan üreten bir santrafor. Orta sahada Parmak dağınık olunca Mikel o bölgeyi toparladı. Kazım Ahmet, çıkana kadar olduğu kanadın en diri ismiydi. Yusuf gole rağmen, silik bir görüntü çizdi.

Antalyaspor, ligin düşme adayı olsa da ikinci devrede bordo mavilileri kanatlardan ve ortadan zorladı. Doğukan, Ufuk gibi enerjik oyuncuları olmasına rağmen, net bir golcüsü yok. Buna rağmen Atıf ile net 2 pozisyon ürettiler. Uğurcan yine gününde kurtarışlar yaptı. Trabzonspor 2 farklı kazansdıysa önce Sorloth’a, sonra Mikel’e ve en son da Uğurcan’a dua etmeli.

Trabzonspor, 26 puan yaptı. Sakatlıklar ve diğer etkenlere göre iyi puan. Bu şu demektir; devre arası 2-3 nokta transfer ile bu takım ligin ilk dördü içinde olur. Trabzonspor iyi oynamasa da galip gelmesini biliyor. İyi oyun için birkaç oyuncu ve zaman gerek. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap