SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rize Hak Etti
27.08.2023
Bazı maçlardan mesaj almanız lazım. Teknik direktör Bjelica, Galatasaray maçındaki organizasyonla övgü almıştı. Çaykur Rizespor karşısında tam anlamıyla sınıfta kaldı. Sahaya sürdüğü kadroyla Trabzonspor ligde kalırsa iyi. Ömür, bu takımın kaleciden sonra sahada olacak ismi. Ömür’ü neden göz ardı ediyor anlamak zor. Kaleci Uğurcan için her zaman övgü dolu cümlelerimiz oldu. Şunu gördük ki, Uğurcan mental olarak gerilemiş. Yapacak bir şey yok. Bonservisi bulunursa gönderilmeli ve hemen yeni bir kaleci bakılmalı. Ligde çok iyi kaleciler var. Trabzonspor’un olmayan bir sorunu gibi görünse de kalecisi şampiyonluktan sonra sürekli aşağıya gidiyor. 

Trabzonspor ilk 11 ile ikinci yarı değişikliklerle yaptığı takım arasında farklar var. Hırvat hoca, bu değişiklikleri yapana kadar ikinci devredeki kadro üzerinden gitmeli. Kadro ve mevki yanlışları yapıyor. Bunu yaptığı sürece bir şey elde edemez. 

Hırvat Bjelica’nın Trabzonspor’da ömrü kısa. Başkana şunu söylemek isterim, kadro kuramadı. Kurduğu kadro ligde yarışamaz. Bırakın yarışmayı, orta sıralarda sürünür durur. 

Çaykur Rizespor tarihi bir galibiyet aldı. Hak ederek Trabzonspor’u mağlup ettiler. İlhan Palut güçlü bir takım kurdu. Farklı da kazanabilirdiler.

Trabzonspor’un en yumuşak karnı başkanı ve yönetimi. Ne takım kurabildiler ne de organizasyon. Aylardır getiremedikleri forvet ve taraftarın serzenişi önümüzdeki haftalarda daha da şiddetlenecek. Aralık ayında seçimli olağanüstü kongre olursa kimse şaşırmasın. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap