SON DAKİKA
SON DAKİKA


Oyunun Skoru
24.12.2023
Futbolda tek doğru yok. Başka başka yollardan da sonuca gidebilirsin. Abdullah hoca, hücum oynatmayı kendine zül görüyor. Trabzonspor maça 1-0 yenik başladı. Çok erken gol yedi. Hatta 2’yi de yiyebilirdi. Hemen toparlandı ve beraberliği yakaladı. Defansif güvenliğe azami dikkat etseniz de gol yiyorsunuz. 
Trabzonspor kanatsız takım. Sağ tarafı Visca’nın ittirmesiyle gidiyor. Sol tarafı yok. Eren’in ne geride ne ileride bir katkısının olmamasını acaba hoca görmüş müdür? Biz tribünden gördük ama elimizden gelen yok.

Visca ile Larsen alan değiştirerek en azından orada bir kanat oyuncuları olduğunu rakibe gösterdi. Onuachu’nun kafasına bir iki orta da kestiler. Biri direkten döndü o kadar. Onuachu’nun tek istatistiği bu.

Trabzonspor 1-1’i bulduktan sonra saldırır, koparır dedik ama rakip izin vermedi. Rams Başakşehir, ortada dirençli, geride kontrollü ve sağlam oynadı. Yedikleri gol kalecinin şanssızlığı. Pelkas’ın golü hazırlanışı itibariyle futbola yakışır bir goldü. 

İkinci yarıda Trabzonspor erken değişikliklerle maçı döndürebilirdi. Avcı’nın Pepe’yi son anlara kadar yanında saklaması garip olmuş. Sana gol lazım. Dış şutları, Trezequet, Bakasetas denedi olmadı. Enis bir istasyon oyuncusu olabilir ama kule forvet olur mu onu zaman gösterecek?

Klişe olacak ama Avcı cephesinde değişen tek şey, değişmemek. Takım aynı, futbol aslı üstü bu. Fazlası olur ama Avcı’nın istemesi lazım. Oyuncu eksikleri de var. Bu maçın bahanesi oyuncu eksikliği değil ama. Evet rakip Başakşehir Trabzonspor’un hücum oyuncularının koşu yollarını iyi kapattı ancak yine de fırsatlar vardı. Değerlendiremediler. 
Abdülkadir Ömür, 10 numara oynamasına rağmen, etki ve yetkisiz kaldı. Çıkarken de yuhalandı. Yuhalanması yanlıştı. Doğru olan erkenden oyundan alınması olurdu. 
Sahadaki oyun maçın da skoru oldu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap