SON DAKİKA
SON DAKİKA


Net bir oyun yok
5.02.2021

Büyük takım kazanmayı bilen takımdır. Bir gol veya 3 gol fark etmiyor. Trabzonspor ilk devre daha bir oyuna hakimdi. Beşiktaş’a karşı oyunu domine eden takım, Denizli’den beraberlik golü yeme noktasına nasıl gelebildi? Abdullah Avcı da kenarda huzursuz tabii. 2’yi bulmadan 1 golle her maç huzursuzluğu yaşar. Bordo mavililer bu maçı kurtardı, başka maçlarda tek farklarda büyük sorunlar yaşar. Oyuna bakarsak, Trabzonspor yeni transferleriyle yine tam takım değil. Kanatları yok. Kanat oyuncularının bindirmeleri zayıf. Denizlili Lopes Trabzon’un sol tarafına yüklenip dururken, Trabzonspor sağ ve sol bekleri çok masum kaldı.

Bekler oyunda yoksa çoğalamıyorsun, pozisyonun olmuyor. Bu kez artık bireysel yetenekler lazım. Ekuban lazım. Nwakaeme lazım, Djaniny lazım. Bakasetas vardı oyunda ama yoktu. Forvet arkası, 10 numara pozisyonunu oynamıyor. Ya oranın oyuncu değil ya da tahmin ettiğimizin çok altında. Alışma dönemi de değil, kaç senedir ligde. Berat farkını gösterdi, Bakasetas’tan da o farkı en kısa sürede bekliyoruz. Djaniny bu dönemin yıldızı. Tam bir kanat forvet. Alıyor, taşıyor, indiriyor, akıyor! Lazım böyle oyuncular. Sahada Trabzonspor’un artı tarafları var. Eskisi gibi çok pozisyon vermiyor. Daha az gol yiyor. Rakibi ceza sahasının uzağında tutuyor. Yine de ligin sonlarındaki bir takıma karşı daha net bir oyun izletebilirlerdi. Bu maçlar 3’lük maçlar. Yani ne olursa olsun 3 puan şart. Trabzonspor ligde iddialı duruma gelmiştir. Ligin ilk 4 takımından biridir. Ona göre enerjisini artırması gerekebilir. Malatya maçı daha zorlu geçecektir. Bekleyip görelim.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap