SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ne Fark Var?
24.10.2023
En son lig maçıyla bu maçın arasındaki farklar ne diye baktım bir şey göremedim. Bir maçla Trabzonspor’un yeni hocasını eleştirmek olmaz diye düşünenler olabilir ancak Abdullah hoca yeni değilim dedi zaten. 

İlk devre ilk 20 dakika Trabzonspor oyunu domine etti. Kanatları ve ortayı iyi kontrol etti. Avcı, iki ön libero ile Alanya’dan çekindiğini gösterdi. Mendy-Berat ikilisi iç sahada olmaz. Bir de Trabzonspor iç sahada çift forvet oynar. Normali bu, hocalar ne yapar bilmem ama doğrusu bu.

20.dakikadan sonra Alanya maçı sürükledi. İlk yarıda 2 gol yapabilirlerdi. İkinci devre de oyunun hakimi oldukları noktada kendi kalelerine 1 gol attılar ve bu da Trabzonspor’a yaradı. 20-90 arası sürekli gol kovaladılar. Becerikli ayakları olsa, 2-3 gol bulabilirlerdi.

Abdullah Avcı niyetini belli etti. Sıkıcı ama sonuç alan oyun oynayacağız dedi. Bu ilk maç. Sıkıcı ama 3 puanlı oyun. Abdullah hocanın ilk döneme göre işi daha zor. Bu takım o takımdan daha vasat. Skor üreten oyuncusu az. 

Kapanan rakiplere karşı bu Trabzonspor zorlanır. Bu oyun gelişir, gelişir de nasıl gelişir onu beklemek lazım. Pepe, Fountas gibi oyuncuları daha erken alabilirdi. 

Trabzonspor kesin kazanması gereken bir maçı aldı. Bu maçın mazereti olur ancak Fenerbahçe gibi güçlü oyunu olan takımlarda çok zorlanır. Eksik Alanya takımı karşısında bile net bir oyunu olmayan takımın ve hocasının zamana ihtiyacı var.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap