SON DAKİKA
SON DAKİKA


Müthiş heyecan
1.02.2021
Sürpriz değil ama olağanüstü bir galibiyet. İlk yarıda Siyah-Beyazlılar önde basıyor ancak Trabzonspor’un müthiş takım savunması ile istediği pozisyonları bulamıyor. Baker’ın Dijaniny’in pasındaki sorumsuz vuruşu gol olmadı. Eğer maçı Trabzonspor değil Beşiktaş kazansa İngiliz oyuncunun bu taraftardan çekeceği vardı. Başa baş bir ilk yarı skora da yansıdı. Ne Beşiktaş lider gibi oynuyordu ne de Trabzonspor sezon başındaki savruk haliyle sahadaydı. Trabzonspor oyun gücünü artırmış, ekstra denemeler bile yapıyordu. 

İkinci yarı Trabzonspor daha yorgun ama sakin kalarak 3 puanı kovaladı. Önde baskı kurarak rakibine teslim olmadı. Çok iyi bir dakikada da golü buldu. Bundan sonrası Beşiktaş ile Uğurcan arasında geçen bir maç olsa da Milli kaleci gollere izin vermedi. Goller diyorum, en az 3 net pozisyonda başarılı oldu ve formsuzluğunu üzerinden attı.

Zor ama değerli bir 3 puan. Bu 3 puan bu sezonun kaydedilmediğini gösteriyor. Yani Trabzonspor şampiyonluk adayıdır. Çünkü şampiyonluk adayı takımı kendi evinde mağlup etmiştir. Maçın yıldızı Abdullah Avcı. Geldiği günden bu yana kötü maçı yok. Sonra Uğurcan, Nwakaeme, Berat ve Hugo. 

Trabzonspor yeni takviyelerle istim üzerinde bir takım olmaya doğru gidiyor. İçerde ve dışarda bu uyum bozulmazsa yeni bir şampiyonluk heyecanına hazır olun.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap