SON DAKİKA
SON DAKİKA


Mükemmel oyun net galibiyet
11.12.2023
Her açıdan dönüş maçıydı. Olası mağlubiyette Avcı’nın sorgulanması yüksek perdeden dile getirilecekti. Abdullah Hoca, buna izin vermedi. İlk 11’inde kazanmak istediğini gösterdi. Her şeye rağmen Larsen ile başlamak doğru. Berat’ı sahaya sürdü ve o da doğru işler yaptı. Mendy-Denswill tandemi bundan sonra da devam etmeli. 

İlk devrede en az 3 pozisyonu boşa harcadılar. Özellikle Visca ve Trezequet’in getirdiği toplar, Onuachu değerlendiremedi. Nijeryalı golcü gününde değildi yoksa en az 2 golü kendisi atmıştı. 

Kötü senaryo bu kadar komple oynayan takımın gol atamaması olurdu. İkinci yarının golle başlaması, Trabzonspor’a hamle üstünlüğü getirdi. Maçta Trabzon adına en iyilerden olan Bakasetas, ikinci golle maçın sonucunu ilan etti. 

Trezequet hem kanatta hem de kanat forvet olarak görevini yaptı. Attığı iki gol dışında çok dinamik bir görüntü sergiledi. Kanattan içe katettiği her hamlesi Trabzonspor’u pozisyona soktu.

Bu maçın yanılgısı, Ömür-Bakasetas olmaz diyenler oldu. Bal gibi de oldu. Özellikle Gaziantep ceza alanı içindeki Bakasetas-Ömür-Berat üçgenini, Visca ve Trezequet ile tamamladılar.

Trabzonspor’un farkı açmasına Gaziantep kalecisi Nita engel oldu. İlk ve ikinci devrede 5 net pozisyonda kalesini gole kapadı. Böyle kaleciler ülke futbolunda rekabet için önemli.

Trabzonsporlular geçen hafta kaybettikleri maça şimdi çok yanıyor. Takım o maçı alsa, zirve için yarışacak duruma gelecekti. Yine de zirvenin hemen altında mücadelesini devam etmesi açısından kritik bir galibiyet oldu. Çok iyi oynadı. Hatta sezonun en iyi birkaç oyunundan biri olarak akıllarda kalacak.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap