SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kupaya Göz Kırptı
9.05.2024

Az da olsa avantajla İstanbul’a gelen Trabzonspor, ilk yarıda beklediğini bulamadı. Her iki takım da enerjisini ikinci final devresine sakladı. Trabzonspor ilk yarıda az önde oynayabilirdi ama onlar da enerjisini final devresine sakladı. Maçın kırılma anı Onuachu’nun attığı gol. Aynı zamanda da maçın kırılma anı onun sakatlanması oldu. Sakatlanmasaydı Umut Bozok’u aylar sonra bu kadar formda göremezdik. Onuachu’ya kadar Meunier’i maçın oyuncusu olarak görürken, Nijeryalı oyunda kaldığı dakikaya kadar hareketliydi. Attığı golde Belçikalı’nın goldeki payı da gözlerden kaçmadı. Onuachu’nun golünden sonra artık Karagümrük de daha açık oynamaya başladı. Visca, Fountas, Bozok ve arkalarında Umut Güneş ile Trabzonspor oyunu sürklase etti. Enis Bardhi’yi de saymak lazım. 

Geçen hafta ve kupa maçı performansıyla yeni sezonda kalma ihtimali yükseldi diyebiliriz. Trabzonspor ilk devrede rakip kaleye bile zorla giderken, bir anda 4 gol bulabilmesi takımın gücü olduğunu göstermesi açısından dikkate değer. Demek ki bu gücü açığa çıkartacak oyunculara gerek var. Umut Bozok gibi, Visca ya da Onuachu gibi. Ankaragücü karşısında Beşiktaş’ı izledikten sonra Trabzonspor’u da Karagümrük karşısında özellikle ikinci yarıda gördükten sonra bordo mavililer bir adım önde. Maç, maç günü kazanılır gerçeğini unutmamam lazım. Buna rağmen Avcı’nın kupayı çok istediğini anlayabiliyoruz. Ve de lig üçüncülüğü. İkisi de gerçekleşirse kötü geçen sezonun tesellisi olur. Trabzonspor kupa finallerine de kupalara da alışık. Beşiktaş’la zor bir maça çıkacak ancak ikinci yarıdaki istekli oyunuyla finalde de avantajlı olacaktır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap