SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kötü oyun, iyi sonuç
2.02.2023

Kısa bir kıyas; Trabzonspor, geçen sezonun gerisinde. Şampiyonluğa giden takım, içerde dışarda sorunsuz gidiyordu. Sorun olsa bile o 90 dakikada futbolcular bu işi çözerdi. Şimdi sorun var; kazanmış olmasına rağmen saha içi sorunları var. Bu sorunları çözecek oyuncuların sorumluluk almaması en büyük sorun. İkinci olarak bireysel performanslardaki eksiklikler. Geçen sene 10’luk oynayan oyuncu bu sezon 4-5’lik bir performans bile vermiyorsa, sorunu yönetimde aramamak lazım. Ya da teknik adama.  Abdullah hocaya şunu sorabiliriz; bu oyuncuların performansı düşükse, ne zamana kadar aynı seviyelerde kalacaklar. Bu performanslar, Trabzonspor’u olması gerektiğinden aşağılarda gösteriyor. Maça bakacak olursak, ön alanda yetersiz bir Trabzonspor izledik.

 

Antalyaspor, maçın son anlarında beraberliği bile yakalayabilirdi. Trabzonspor maçı erkenden koparacak bitiriciliği yapması lazımdı. Ön taraf oyuncularının kopuk olması, arkadaki oyuncuların temposuzluğu ve ağırlığı, takımı ağır roman tarzında bir oyuna mahkum ediyor.  Trabzonspor, Galatasaray maçı öncesi 3 puan ve moral buldu. Abdullah Avcı’nın tartışılmasını garipsemekle birlikte, Galatasaray maçı onun Trabzonspor kariyeri açısından belirleyici olabilir.  Ne olursa olsun, Avcı devam etmeli. Antalyaspor, Trabzonspor’dan puan almaya gelmiş. Kendi güçlerine göre oynadılar. Beraberliği alabilirdiler. Son anda gelen golle Trabzonspor iyi oynamadığı bir maçı daha kazanmış oldu

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap