SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kazanma Alışkanlığı
11.11.2023
Abdullah Avcı’nın imza töreninde ne demişti; kazanma alışkanlığını ve özgüveni sağlamamız lazım. Trabzonspor o geldikten sonra hiç kaybetmedi. Kaybetmemesi kazanması anlamına gelir.

Maçın ilk yarısında net bir Konya hakimiyeti var. İkinci devre oyunda iki taraf ortak olsa da ilk bölümünde Konyaspor 2 net pozisyonu harcadı. Avcı Fener maçında topun arkasına geçerek, rakibi beklemesi doğru hamleydi. 

Trabzon’da rakibi bekleyerek oynamanız zor. Hücum yapacaksınız. Pepe fizik olarak iyi değil, oynatmasın da olur. Trezequet ile başlamak en doğrusu. İkinci önemli nokta, Abdülkadir Ömür. Bakasetas ile ikisi aynı anda sahada olmayacak diye bir kural mı var? İkinci yarı birlikte oynadılar. Gerçi Trabzonspor rakibine karşı net bir orta saha hakimiyeti kuramadı. Trabzonspor devreye 1-0 önde girmesine rağmen, ikinci devrede rakibi karşısında zor anlar yaşadı. Konya taktikli bir gol buldu. Topu kanatlara sürmeleri, kanat ortaları ile Trabzon altı pası üzerine pozisyon üretmeleri bir aklın ürünü. Hakan Keleş bu takıma çok şeyler katabilir, gördüğüm kadarıyla bu takım iyi sadece iyi yerde değil. 
1-1’den sonra Trabzonspor ve Konyaspor kim atarsa kazanacaktı. Sahanın en iyisi Onuachu sırtı dönük öyle bir gol attı ki! Sezonun en’lerine girecek bu gol, Trabzonspor’a 3 puan getirdi. Onuachu’nun yüzde 10’u kadar oyun oynamayan bazı isimlere 90 dakika sahada tutan Avcı hocama selam olsun. Bardhi, Umut Bozok, Fountas neredeler acaba? 
Trabzonspor Milli araya 3 puanla ve moralli girdi. Fenerbahçe maçı ile bu maç arasında farklar var. İstanbul’da Fenerbahçe’ye şut çektirmeye takım, Konyaspor’a cömert davrandı. Konya takımı her atakta Trabzon ceza alanına indi.
İkinci Milli ara takımla hoca arasındaki bağı güçlendirecektir. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap