SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kazanma alışkanlığı
5.12.2021

Bordo mavililer, kritik bir virajı daha, yetenekli oyuncularıyla rahat geçtiler. Maçın kritik adamı Hamsik. Yanına Dorukhan’ı, Berat’ı, Ömür’ü de ekleyin. İlk ve ikinci devrede dişe diş bir Demirspor izledik. Fizik olarak Trabzonspor’un üzerindeler. 80’e kadar fizik güçlerini de korudular. 2-0’dan sonra belki 1 gol atıp umutlanmak istediler.

Trabzonspor Cornelius’un sakatlanmasıyla sahada net bir golcüsü kalmadı. Abdullah hoca Koita ile doğru bir hamle yaptı. Sırtı dönük oynayan santrafor, hem kanatlara alan açar hem de Ömür gibi araya koşanlara.

İlk gol lidere yakışacak güzellikteydi. Kanat hücumu, takip ve bitiricilik. İlk devrenin sonunda Adana Demirspor’un iki net pozisyonu değerlendiremediğinin altını çizelim. Bir tanesi olsa da ikinci devre farklı maç izlerdik.

Trabzonspor sabırla oynadığı için kendi gibi oynayan bir takıma karşı zorlanması normal. Demirspor, geriye düşse de güçlü bir oyun ortaya koydu. Balotelli sorunlu biri ama faydalı. Takımını en ön alanda tutmayı başarıyor.

İkinci gol basit ve hızlı oldu. Bu gol hem maçın rengini hem de akıllardaki soru işaretlerini kaldırdı. Trabzonspor istim üzerinde gidiyor. Kolay kazanıyor. Maç içinde oyunu domine etmese de, sağ ve sol kanatlardan şuursuzca saldırmasa da kazanma kültürüyle artık çok zor kaybeder.

Maçın özeti, Trabzonspor yakaladıklarını atarken, rakibi yakaladığı net pozisyonları değerlendiremedi. Kazanma alışkanlığı yüksek olan kazandı.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap