SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kalite farkı
27.12.2020

Galatasaray, Trabzon deplasmanlarındaki en rahat futbolunu oynadı ve galibiyetini aldı. Maçın ilk devresinde baş başa bir oyun oynandı. Trabzonspor defansını öne çıkartıp, gol pozisyonları üretti. Hatta Trabzonspor’un pozisyonları, Galatasaray’dan daha netti. Buna rağmen, golü bulan Galatasaray oldu. Devreye 1-0 önde girmek sarı kırmızılı ekip adına büyük avantaj oldu.

İkinci devre, Trabzonspor diri futbolu sürdürüp, bulabilirse 1 gol peşindeydi. Nwakeme’nin kanadı dışında hiçbir kanatı işletemeyen bordo mavililer, ikinci golü de yedi. Galatasaray sahaya iyi yayılarak, Trabzonspor’un zaaflarını bilerek oynadı. Bordo mavililerde Serkan zayıf kaldı. Bunun yanında Baker, Abdülkadir Parmak, Djaniny ve Yusuf Sarı etkisiz elemandılar.

Oysa Baker-Abdülkadir-Flavio üçlüsü maçta Trabzonspor adına en kritik bölgedeydiler. Buna rağmen ne defansa ne ofansa katkıları olabildi. Birkaç oyuncuyla bu derece bir takıma karşı mağlup olmanız kaçınılmaz.

Trabzonspor her iki devrede yediği gollerle haftalar sonra mağlubiyetle tanıştı. Abdullah Avcı’nın önce gol yememe prensibi bu maça uymazdı. Rakibin Galatasaray. Arda Turan, Belhanda, Feghouli gibi 3 ası var. Her takımda ilk 11 oynarlar. Geride Donk ve Marcao beton duvar gibi. Ömer Bayram, Oumar, Saracchi, Oğulcan, Emre Çolak sahayı ve kanatları öyle güzel kullandılar ki, galibiyet sürpriz olmadı.

İki takım arasında kalite farkı sahada kendini belli etti. Trabzonspor yumuşak be temposuzdu. Galatasaray hızlı oyunla kazandı. Kazananı tebrik ederiz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap